West Palm Beach

West Palm Beach auto huren

SIXT biedt wereldwijd autoverhuur en andere mobiliteitsdiensten aan tegen betaalbare prijzen. Ook in de Verenigde Staten, bijvoorbeeld in West Palm Beach, zijn we altijd te vinden op handige locaties door de stad. Je vindt een SIXT autoverhuurlocatie altijd dichtbij een luchthaven, een groot treinstation, haven of in het centrum van de stad. Huur een auto in West Palm Beach om de heerlijk zonnige kust van de staat comfortabel te verkennen. Boek een luxe sedan of SUV, zodat je optimaal kunt genieten van je vakantie in Florida.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT autoverhuur in West Palm Beach

Huur de auto in West Palm Beach die het beste bij jouw dagje weg of vakantie past. Zoals een ruime Crysler, een premium SUV, een luxe coupé of praktische sedan. In het zonovergoten Florida wil je de zonnestralen altijd op je gezicht voelen. Dat kan met een SIXT cabrio. Als je kinderen bij je hebt, zet je ze veilig vast in onze te boeken kinderzitjes. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende dekkingspakketten. Zo ga je met een gerust hart op pad met je huurauto van SIXT. Je huurt een auto in West Palm Beach voor de huurperiode naar wens, zoals langetermijn verhuur of eendagshuur.

SIXT autoverhuur in West Palm Beach

Handige tips bij een bezoek aan West Palm Beach

Flexibele huuropties:

Bij SIXT autoverhuur in West Palm Beach maak je gebruik van flexibele huuropties, zoals kosteloos annuleren en later betalen.

One-way huur in West Palm Beach:

Als de hoofdstad van Florida niet je eindbestemming is, kun je gebruik maken van de one-way huur van SIXT.

Autoverhuur onder 25 jaar in West Palm Beach:

 Als je 21 jaar oud bent en je bent al voor minimaal 1 jaar in het bezit van je rijbewijs, dan huur je bij SIXT autoverhuur in West Palm Beach al een auto.

Wat te doen in West Palm Beach

In West Palm Beach geniet je van palmbomen en uitgestrekte kustlijnen. Daarnaast heeft de stad een levendig cultuur- en uitgaansleven. De meeste musea bevinden zich in het centrum en zijn goed bereikbaar. Buiten het centrum bezoek je golfclubs, de dierentuin en vele grote winkelcentra. Dan is het handig dat je een auto huurt bij SIXT.

Wat te doen in West Palm Beach in de winter

Het is een unieke kans om in de winter naar West Palm Beach te gaan, omdat je de grootste drukte ontwijkt. Je bezoekt op die manier in alle rust de musea, maar ook het artistieke Northwood, de geweldige antiek in Antique Row, het Cox Science Center en het indrukwekkende aquarium. West Palm Beach is omgeven door prachtige natuurparken die zeker in de winter het bezoeken waard zijn. Juist dit seizoen, zie je bijzondere diersoorten die je in de zomer niet zult zien.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties