Auto huren in New York City

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in New York City

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij New York JFK Luchthaven, beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf New York City

SIXT diensten in New York City

SIXT diensten in New York City

New York City is met haar bijna 800 kilometer oppervlakte een aardig grote stad. In deze concrete jungle is het gemakkelijk om te verdwalen, maar daar hebben we bij SIXT een oplossing voor. Je kunt bij ons namelijk een navigatie bijboeken, waardoor je je geen zorgen over de weg hoeft te maken. New York City verken je in jouw eigen Cabrio of een Compact model. Aan jou de keuze waarin jij je het meest comfortabel voelt. Deze stad bekijk je natuurlijk niet in één dag. Wij bieden dan ook de optie voor zowel wekelijks verhuur en zelfs langetermijn verhuur aan.
Wat te doen in New York City

Wat te doen in New York City

In New York City, the Big Apple, is altijd wat te doen. Bekijk de skyline van de stad vanaf het Empire State Building en geniet van de natuur in het o zo bekende Central Park. Als je in New York City bent wil je de kans niet missen om nog meer van de Verenigde Staten te verkennen. Boston bevindt zich op nog geen vier uur rijden afstand en is daarmee bij uitstek de moeite waard.
Wat te doen in New York City in de zomer

Wat te doen in New York City in de zomer

Als je ’s zomers aan de hitte in New York City wilt ontsnappen kun je ervoor kiezen om een roeiboot te huren in Central Park. Ben jij fan van het water, maar mag er wel iets meer actie in zitten voor jou? Dan is het huren van een jetski wellicht een betere optie. De New Yorkers zelf zijn ’s zomers in de Hamptons te vinden op Long Island South Fork. Huur een auto in New York City met SIXT en geniet van de perfecte getaway met zon, zee, strand!
Huur een auto in New York City met SIXT

Huur een auto in New York City met SIXT

New York Citiy is één van de meest bekende steden ter wereld. Het is de stad die nooit slaapt en daar nemen wij van SIXT een voorbeeld aan. Wij staan namelijk 24/7 voor je klaar. Bij een stad als New York City hoort kwaliteit en dit kan je ook verwachten als je een auto huurt bij ons. Zo hebben wij de beste kwaliteit auto’s van gemiddeld drie maanden oud. Denk aan merken als BMW en Audi. Cruise jij New York City door in een Sedan of ga je voor een Luxe Sportmodel? Huur een auto in New York City bij SIXT en geniet van een zorgeloze reis. We hebben verschillende vestigingen in de stad. Zo vind je ons bijvoorbeeld op de JFK luchthaven en zitten we ook op Manhattan.
Show more

Handige weetjes voor huren in New York City

Autoverhuur onder 25 jaar in New York City:

je kunt in New York City de meeste voertuigen al vanaf 21 jaar huren mits je minstens een jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs.

Dekkingspakketten:

ga voor een ontspannen reis in New York City door een van onze dekkingspakketten bij te boeken. Zo hoef jij je nergens druk over te maken.

Autoverhuur zonder creditcard in New York City:

het is bij SIXT ook mogelijk om een auto te huren zonder creditcard. Er wordt dan een bepaald bedrag van jouw betaalkaart in rekening gebracht.

Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,3
Op basis van 8100 reviews
De route naar SIXT
(4,6)
Inlevering voertuig
(4,6)
Op de SIXT-vestiging
(4,4)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in New York City

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in New York City?
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in New York City?
Wat heb ik nodig om een auto te huren in New York City?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in New York City?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in New York City?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in New York City

Meer weergeven

Meer SIXT diensten in New York City

Meer weergeven