massachusetts region content
Massachusetts

Auto huren Massachusetts – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Massachusetts voor een perfecte vakantie

Sixt heeft voor u een prima auto klaarstaan bij de autoverhuur in Massachusetts. Op onze vestiging in Springfield kunt u van maandag tot en met zaterdag kiezen uit een groot aantal personenauto's, sportauto's, SUV's en busjes. Natuurlijk zijn die allemaal splinternieuw, want een auto bij onze goedkope autoverhuur is altijd jonger dan een half jaar.

massachusetts region content
Bekijk meer Bekijk minder
massachusetts region small

Autoverhuur met prima service

Misschien bent u zojuist geland op Bradley International Airport (BDL). U bevindt zich dan slechts 20 kilometer ten zuiden van Springfield. Na een korte rit met de luchthaven transfer of het openbaar vervoer, kunt u direct overstappen in één van onze comfortabele huurauto's. Misschien had u thuis ons reserveringsnummer 023-5698656 al gebeld, of via deze website al een auto bij onze autoverhuur in Massachusetts besproken. Dan is uw bezoek aan onze verhuurbalie nog slechts een formaliteit. Maar ook wanneer u alle zaken ter plaatse regelt, helpen onze servicebewuste medewerkers u razendsnel op weg. Zij maken een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's en u kunt kiezen uit fraaie Amerikaanse of Europese modellen. Elke auto die u kiest kunt u vervolgens uitrusten met diverse extra opties. Zo is een kinderzitje snel geplaatst en vormt ook een praktisch navigatiesysteem een aantrekkelijke optie bij onze autoverhuur. Sluit u graag een all-risk verzekering af of reist u met een extra bestuurder, dan wordt ook dit heel soepel opgenomen in de huurovereenkomst.

massachusetts region small1

Allerlei interessante steden bezoeken

Een auto huren in Massachusetts is een prima idee als u de omgeving wilt verkennen. De gezellige stad Springfield is bekend om zijn wapenindustrie en herbergt ook verschillende interessante musea. Rijdt u naar de kust, dan ligt daar de wereldstad Boston. Maar ook een uitstapje naar Hartford, in de naastgelegen staat Connecticut, is een prima reden om een betrouwbare auto te huren. Vergeet u niet om in deze stad de prachtige State Capitol te bekijken. Rijdt u hierna nog verder, dan komt u in New Haven. Geniet hier van de musea en galeries, of ga lekker even naar het strand!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties