Boston Int. Airport

Boston Int. Airport AUTOVERHUUR

adres

100 Tomahawk Dr, 02128-2058 Boston

GDS-Code: BOS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 24:00

Vakanties:

08:00 - 24:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Boston Int. Airport

Wat maakt autoverhuur Boston Int Airport zo speciaal?

Praktische gelegen:

Vanuit het vliegtuig stap jij direct jouw huurauto in.

Nieuwe vloot:

Welke auto jij ook kiest, hij is niet ouder dan drie maanden.

24/7 service:

Medewerkers van de klantenservice staan altijd voor jou klaar.

Topmerken beschikbaar:

Rijd in stijl weg in een luxe BMW, Jeep of Range Rover.

Autoverhuur Boston Int Airport

Boston is een stad van historie, kunst en cultuur en kenmerkt zich door een grote diversiteit aan wijken. Stap snel jouw huurauto in van SIXT autoverhuur Boston Int Airport (BOS) en ontdek zelf in alle vrijheid de diversiteit van deze stad. In jouw sedan of SUV, ook in premium uitvoering voor jou beschikbaar, rijd jij bij aankomst in Boston snel, veilig en comfortabel weg. Maak jouw reis nog prettiger met één van de boekbare extra’s, zoals een navigatiesysteem om geen wijk of museum mis te lopen of schaf een tolpas aan om voor een vaste prijs altijd snel op jouw bestemming te zijn.

 

Autoverhuur Boston Int Airport

SIXT’s locatie op Boston Int Airport

De locatie van autoverhuur Boston Int Airport vind je op de tweede verdieping van het ‘Rental Car Centre’ gelegen bij het vliegveld. Om hier te komen, volg je vanaf het vliegveld de bordjes ‘Rental Car Shuttle’. Elke 5 tot 10 minuten gaat er een bus. Aangekomen in het autoverhuur gebied vind je het SIXT kantoor helemaal rechts in de hoek. Een medewerker helpt je verder. Als je de auto terugbrengt, kun je deze parkeren aan de noordkant van het gebouw. Volg de bordjes ‘Rental Car Center/Car return’. Het inleveren van de auto kan 24/7, zodat jij tot de laatste minuut van jouw auto geniet.

Ontdek Boston met jouw huurauto

Wie graag meer wil weten over de historie van Boston en omgeving, brengt een bezoek aan het Commonwealth Museum. De kunstliefhebber gaat naar één van de vele kunst musea en galerijen, zoals het Museum of Fine Arts of de Boston City Hall Galeries. Ben je op reis met kinderen? Die zullen zich zeker vermaken in het Boston Children’s Museum. Heb je zin gekregen om de buitenlucht op te zoeken? Dan bezoek je één van de boerenmarkten, waar je behalve van lekker eten, ook van de lokale cultuur proeft.