Grand Canyon

Huur een auto in Grand Canyon

Een auto huren in Grand Canyon, Arizona is geweldig als je huurt bij SIXT huurauto’s. Voor dit deel van de Verenigde Staten is een SUV of gezinssedan de beste optie. In een SUV bereik je ieder deel van de regio, maar als je met het gezin reist is een ruime sedan ook een aangename oplossing. Bovendien vind je bij onze chique vestigingen een nog veel ruimer aanbod. De huurauto’s bij Grand Canyon zijn gemiddeld 3 maanden oud en goed geprijsd. Voor de Grand Canyon in Arizona heb je bijvoorbeeld Phoenix, de hoofdstad, maar ook Flagstaf, Williams en Vale, zijn het bezoeken waard. Goede reis gewenst in je voordelige huurauto naar Grand Canyon.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in de Grand Canyon                

Een auto huren bij SIXT kan in verschillende huurtermijnen. Dit varieert van lange termijn, tot wekelijks, weekend of dag verhuur. Een leuke sedan voor een weekendje of een SUV voor een weekje weg bijvoorbeeld. Bovendien zijn er mooie extra's te boeken, zoals een extra chauffeur, navigatie of kinderstoelen. De haal- en brengperiode van je huurauto is zeer flexibel en geldt voor iedere locatie in Grand Canyon. Boek dus vandaag een huurauto bij SIXT, dan start je reis naar de Grand Canyon in Arizona voorspoedig.
 

SIXT diensten in de Grand Canyon                

Handige tips bij een bezoek aan Grand Canyon in Arizona 

Auto huren in Grand Canyon onder de 25 jaar:

Een auto huren kan vanaf een leeftijd van 18 jaar. De bestuurder moet wel minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.
 
 

One-way huur in Grand Canyon:

Je huurt een voordelige auto in een van de SIXT vestigingen in Grand Cayon en je brengt je auto terug bij een andere SIXT vestiging.
 

Zonder creditcard een auto huren in Grand Canyon:

Als er voldoende geld op de rekening staat en alle voorwaarden kloppen, dan kan een debit card eigenaar een auto huren.
 

Beste stad om te bezoeken in Grand Canyon 

Phoenix: Dit is de hoofdstad van Arizona, waar Grand Cayon ligt. In de stad vind je Scotsdale en Tempe waarvandaan je prachtige dagtochten naar de Grand Canyon maakt. Dit kan zelfs met de boot. In de stad kun je ook naar de beroemde Phoenix Zoo of een tocht met een heteluchtballon maken.
Sedona: Hier vind je de beroemde rivierkloof: de Oak Creek Canyon en de chapel of the holy cross. Sedona is ook het centrum van new age en uiteraard veel dagtoers naar de Grand Canyon. Bovendien is alles heel makkelijk met je huurauto te bereiken.
 

Tips voor de Grand Canyon in de zomer 

In de zomer kan de staat Arizona behoorlijk heet zijn. Maar gelukkig niet altijd. Dan kan je een heerlijke cabriolet huren en samen door het landschap rijden. Of maak een stedentrip langs de mooie steden en stranden. Zoals het mooie Vale of Flagstaf. In die plaatsen is met name wandelen en watersport geweldig. Denk bijvoorbeeld aan Colorado river floating.
 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties