Beverly Hills, CA

In Beverly Hills een auto huren

Wie aan Beverly Hills denkt, denkt waarschijnlijk aan Rodeo Drive en Santa Monica Boulevard. Bij SIXT autoverhuur huur je een auto waarmee je moeiteloos deze wereldberoemde autowegen trotseert. Bij de SIXT vestiging in deze Californische stad, gelegen onder de rook van Los Angeles, ontdek je onze uitgebreide vloot aan nieuwe auto's van verschillende topmerken. Zo past een luxe of sportwagen uitstekend in het straatbeeld van de stad. Ook kun je in Beverly Hills een auto huren die volledig aansluit bij het formaat van jouw reisgezelschap. Verschillende personenbusjes staan 24/7 klaar om verhuurd te worden om de omgeving van Beverly Hills en Hollywood te ontdekken.
 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Beverly Hills 

Huur een auto in Beverly Hills en waan je onder de sterren. Letterlijk en figuurlijk. Vanuit een cabrio geniet je overdag van de Californische zon en 's avonds van het nachtleven. Ook minder opvallende wagens zoals een sedan, zijn bij SIXT te vinden. Kinderen mee? Bij SIXT autoverhuur boek je de kinderstoelen er gemakkelijk bij. Partner mee? Ook een extra bestuurder is gemakkelijk bij te boeken. Ook de huurperiode is naar wens te bepalen. Van weekendverhuur tot lange termijn verhuur, bij SIXT kan het allemaal.

SIXT diensten in Beverly Hills 

Dit wil je weten bij een bezoek aan Beverly Hills

Benodigde documenten voor het huren van een auto:

Een geldig rijbewijs. Voor betaling is een creditcard nodig, indien deze niet aanwezig is kun je ook een debitcard gebruiken.

One-way huur in Beverly Hills:

In overleg met de SIXT autoverhuur locatie is het vaak mogelijk om de huurauto elders af te leveren. Houd wel rekening met extra kosten. 

Autoverhuur onder de leeftijd van 25 jaar in Beverly Hills:

Vanaf 21 jaar kun je in Beverly Hills een auto huren, mits je minstens 1 jaar je rijbewijs hebt.

Wat te doen in Beverly Hills 

In Beverly Hills kijk je je ogen uit. Er is zoveel te zien en te doen. Bezoek Los Angeles, Mulhollan Drive, geniet van uitmuntende restaurants, ga shoppen, trek een dagje naar Venice Beach en breng een bezoek aan Chinatown of Little Ethiopia.

Winter in Beverly Hills

Onderschat ook de winter in Beverly Hills niet. Niets mooiers dan de onstuimige oceaan te aanschouwen en te genieten van adembenemende panorama's. Daarnaast vind je niet alleen sterren op de grond van de Walk of Fame, maar ook talloze kerstlichtjes in de straten. Dit jaargetijde is ook het perfecte moment om de Hollywood Hills in te trekken, aan verschillende culturele tours mee te doen en het Paley Center for Media, het grootste televisiearchief van de wereld, te bezoeken.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties