liverpool city content
Liverpool

Auto huren Liverpool – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Liverpool

Sixt is de autoverhuur die wereldwijd met de beste huurauto's voor u klaarstaat. Gaat u naar Liverpool, bijvoorbeeld voor een vakantie, een zakenreis of een doorreis, en wilt u hier een auto huren? Dan zorgen wij er graag voor dat er een passende auto voor u beschikbaar is. Als u een prijsvergelijking voor goedkope prijzen gaat maken, dan zult u er al snel achter komen dat wij u een goedkope autoverhuur met een zeer klantgerichte service bieden. Bij ons profiteert u altijd van een prijs-kwaliteitverhouding die ruim in uw voordeel ligt, waar u ook bent en wat u ook nodig heeft. Een auto huren in Liverpool is nergens zo eenvoudig, en is bij ons volledig vanuit Nederland te regelen.

liverpool city content
Bekijk meer Bekijk minder
woman business phone

Langs de autoverhuur en Liverpool verkennen

Als u bent aangekomen op het vliegveld, dan wilt u niet eerst nog van alles moeten ondernemen voor u in uw eigen huurwagen kunt stappen. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend dit is. U bent moe van de reis en u wilt geen seconde van uw tijd in deze waanzinnige omgeving verspillen aan nutteloze zaken. U kunt even langs bij de autoverhuur en Liverpool direct gaan verkennen. Zo eenvoudig is het! U vindt de autoverhuur van Sixt aan 1 Kings Dock Street. Hier staat de wagen van uw voorkeur voor u klaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Audi, een Ford, een Chevrolet of een Mercedes? U kunt een auto huren die perfect past bij uw doeleinde, van stationwagens en minibusjes tot bestelbussen.

business trip

Met uw huurauto toeren langs te rivier

Liverpool ligt direct langs een indrukwekkende rivier, Mersey, waar u een ritje langs kunt maken voor de meest bijzondere uitzichten. Natuurlijk heeft de stad u nog veel meer te bieden. U kunt op een zeer centrale plek terecht bij onze autoverhuur en Liverpool direct vanaf dat punt intrekken om de bezienswaardigheden te gaan bezoeken. Muziekliefhebbers kunnen langs het Beatles Museum, sportfans kunnen een bezoek brengen aan Stadion Liverpool en iedereen die de schoonheid van de vaart wil bewonderen kan terecht bij het voormalig havengebied, Albert Dock, dat al meer dan anderhalve eeuw geleden werd gebouwd. U kunt kennis maken met deze rijke geschiedenis in het museum Merseyside Maritime. Maak uw plannen voor uw tijd in Liverpool en regel uw vervoer gemakkelijk bij onze goedkope autoverhuur in de stad.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties