santiago compostela city content
Santiago de Compostella

Auto huren in Santiago de Compostella: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Simpel een auto huren in Santiago de Compostela

Sixt autoverhuur is uw betrouwbare partner wanneer u een auto wilt huren in Santiago de Compostela, de hoofdstad van de autonome regio Galicië in het uiterste noordwesten van Spanje. Onze vestiging ligt op slechts twee minuten rijden van het vliegveld van de stad (SCQ). Als u van tevoren reserveert, dan zorgen wij ervoor dat een van onze medewerkers u met een praktische en eenvoudig herkenbare shuttlebus zal opwachten. We rijden u vervolgens naar onze vestiging waar de huurauto al voor u gereed zal staan. Reserveren om een auto te huren in Santiago de Compostela kan eenvoudig via onze website, via de telefoon of via onze handige app voor de iPhone.

santiago compostela city content
Bekijk meer Bekijk minder
santiago compostela city small1

Autoverhuur in Santiago de Compostela: wat is er te zien?

Santiago de Compostela is een historische stad die sinds de middeleeuwen bekend staat als christelijk bedevaartsoord. Waar in die tijd pelgrims vanuit heel Europa te voet naar de stad kwamen, kunt u tegenwoordig een auto huren om de bezienswaardigheden te ontdekken. Zo is er de prachtig versierde en monumentale kathedraal van Santiago de Compostela. Het barokke klooster van San Martín Pinario is al even indrukwekkend, terwijl ook de overige architectuur in de goed bewaarde middeleeuwse binnenstad een fantastische sfeer uitademt. Tenslotte kunt u natuurlijk ook nog een auto huren om de regio Galicië verder te verkennen. Hier vindt u uitgestrekte bossen, een indrukwekkend hooggebergte en een ruige maar bekoorlijke kustlijn.

service city country

Betaalbaar en toch een goede service

Uit een prijsvergelijking voor goedkope prijzen kwamen wij onlangs nog als een van de meest voordelige autoverhuurders van Europa tevoorschijn. Onze goedkope autoverhuur vullen we daarnaast ook nog eens aan met uitmuntende service! Wist u bijvoorbeeld dat onze auto's nooit meer dan zes maanden oud zijn? Verder verzekeren we u dat uw auto in goede staat verkeert en van tevoren goed is schoongemaakt. Daarnaast is onze huurovereenkomst voor iedereen te begrijpen en kunnen we aanvullende accessoires probleemloos voor u regelen. Voor betrouwbare autoverhuur in Santiago de Compostela bent u bij ons dus zonder meer aan het juiste adres!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties