palma de mallorca city content
Palma de Mallorca

Palma de Mallorca auto huren

Op het zonnige Palma de Mallorca is een auto een echte must om het eiland te leren kennen. Bij SIXT beschikken we over een ruime vloot aan auto's, zo is een SUV ideaal als je met een groep het eiland wilt ontdekken, zowel de stranden als het binnenland, of ga voor een compact als je vooral Palma de Mallorca en de prachtige dorpen van het eiland. SIXT heeft verschillende vestigingen op het eiland die allemaal makkelijk te bereiken zijn, zo is er een SIXT locatie op het vliegveld van Mallorca maar ook Palma de Mallorca zelf.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Palma de Mallorca

Een auto huren in Palma de Mallorca is eenvoudig bij SIXT: dit kun je op de locatie zelf doen of vooraf via onze website, app of klantenserviceWe beschikken over een ruime vloot aan auto’s: voor ieder wat wils. Zo kun je eenvoudig een Compact of Economy huren, maar ook gaan voor een auto uit de Luxe categorie of een Cabrio. Ook kun je snel en gemakkelijk extra’s als navigatie of een kinderstoel bij boeken. Een auto huren in Palma de Mallorca kan al vanaf 1 dag, maar ook zijn er opties voor langetermijnverhuur.

palma de mallorca city content

Handige tips bij bezoek aan Palma de Mallorca

AUTOVERHUUR ONDER 25 JAAR AAN PALMA DE MALLORCA:

Ga je op vakantie en ben je jonger dan 25, maar ouder dan 21? Dan kun je nog steeds een SIXT-auto huren in Palma de Mallorca.

BOEKBARE EXTRA’S BELICHTEN:

Rijden is heerlijk, maar het is nog meer genieten als je soms kunt afwisselen. Dat doe je makkelijk door een tweede bestuurder bij te boeken.

FLEXIBELE HUUROPTIES:

Zijn je plannen gewijzigd? Dat is geen probleem. Bij SIXT kun je altijd kosteloos annuleren, want wij weten dat het leven soms even anders loopt dan gepland.

Wat te doen in Palma de Mallorca?

Palma de Mallorca is de hoofdstad van het prachtige Mallorca dat veel te bieden heeft: pak de auto en rij richting het oude Valldemossa, een prachtig dorp gelegen op een heuvel met uitzicht op zee. Een andere must is Cala Deià, een mooie baai met helder turquoise water, waar je helemaal tot rust kunt komen. Kortom, een auto huren in Palma de Mallorca maakt je ervaring op het eiland compleet.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties