malaga city content
malaga city header
Autoverhuur

Malaga

Malaga

Auto huren Malaga – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Malaga, sixt maakt het mogelijk. Tijdens een vakantie heeft u graag alle vrijheid zodat u alle bezienswaardigheden op uw gemak kunt bezoeken. SIXT heeft locaties in Malaga waardoor u op uw bestemming zich ideaal kunt verplaatsen. Wij garanderen u dat u een auto mee krijgt die niet ouder dan 6 maanden is waardoor een goede kwaliteit bij ons standaard is!

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren in Malaga

Malaga heeft ongeveer 560.000 inwoners, en is daarmee de vijfde stad van Spanje. Deze prachtige stad ligt tussen twee riviermondingen in en ligt aan de middellandse zee. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een heerlijk strand bij warm weer. Aan het strand liggen brede boulevards voor een heerlijke wandeling gedurende de avond uren. Naast het prachtige strand van Malaga ligt kunt u het mooie natuurpark Montes van ongeveer 5000 hectare bewonderen. Door de 3000 jaar geschiedenis in Malaga zijn er verschillende bouwstijlen te vinden en kunt u zowel historische als moderne gebouwen bewonderen, kortom Malaga heeft voor iedereen prachtige plekjes!

malaga city content
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Malaga Airport

Wanneer u van plan bent om Malaga te bezoeken, kunt u ervoor kiezen om te vliegen naar Malaga Airport. Op Malaga Airport hebben wij natuurlijk een autoverhuur vestiging, zodat u snel naar uw eindbestemming kunt gaan met een huurauto van Sixt. U kunt zowel binnen Spanje naar Malaga Airport vliegen als vanuit Nederland.

girl driving car sunset

Autorijden in Malaga

Wanneer u in het bezit bent van een huurauto, kunt u naar uw bestemming rijden. Er zijn geen specifieke verkeersregels in Malaga die anders zijn dan in Nederland. Echter kan het in het hoogseizoen wel wat drukker zijn op de weg, wat extra aandacht vergt. Aangezien het soms erg warm kan worden in Malaga, kunt u bij Sixt een auto huren met airconditioning. Verder gelden dezelfde verkeersregels in Malaga als in Nederland

friends joy outdoors

Een auto huren in Malaga betekend meer vrijheid

Een auto huren in Malaga betekend niet alleen dat u gemakkelijk prachtige gebieden kunt bewonderen in en rondom Malaga, maar nog veel fijner is dat u niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer. U kunt op uw eigen ritme de omgeving verkennen. Mocht u van plan zijn een rondreis te maken in Spanje, dan kan een huurauto ook goed van pas komen. U kunt gemakkelijk een auto huren via onze website, via de mobiele app. of telefonisch. Bij onze autoverhuur bent u altijd verzekerd van een nieuwe auto die niet ouder is dan 6 maanden, want wij vinden een goede kwaliteit een service die standaard is. Echter betaald u niets extra voor deze service. Een nieuwe goedkope auto huren in Malaga is snel geregeld bij Sixt autoverhuur!

service city country

Sixt Malaga, twee locaties

Om het u gemakkelijk te maken, hebben we twee autoverhuur vestigingen in Malaga, zodat er altijd één dicht bij uw bestemming is. We hebben een autoverhuur vestiging op Malaga Airport en een autoverhuur locatie op het Malaga trein station. Mocht u met het vliegtuig of met de trein komen, dan is het een kwestie van uitstappen en uw huurauto meenemen bij onze Malaga autohuur, makkelijker kan haast niet!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties