Las Palmas (Gran Canaria)

Auto huren in Las Palmas, Gran Canaria 

Wie Las Palmas op Gran Canaria bezoekt is het beste uit met een huurauto. De SIXT vestigingen zijn in de regio overal aanwezig. Bijvoorbeeld op de luchthaven van Gran Canaria. De locaties van SIXT autoverhuur in Las Palmas zijn goed aangegeven en makkelijk te bereiken. Voor zowel vakantie als zakelijk gebruik. Of je nu alleen reist of met je hele gezin, de toonaangevende huurauto’s van SIXT zijn altijd een goede keus. De auto’s zijn gloednieuw en je kan kiezen uit sedans voor bijvoorbeeld een gezin of sportwagens.

 
 

ALLE SIXT LOCATIES

Diensten in Las Palmas  

Er zijn diverse categorieën auto’s te huren in Las Palmas. Zoals een handige sedan voor het weekend of een SUV voor een hele week. Je kiest voor lange of korte termijn, zoals een dag. Wie extra’s nodig heeft kiest onder andere uit navigatie en een ruime keuze aan kinderstoelen. Halen en brengen is zeer flexibel op Gran Canaria. Bovendien is een upgrade altijd mogelijk. Stel je huurauto samen zoals jij dat wilt. Boek dus vandaag een huurauto in Las Palmas bij SIXT.

Diensten in Las Palmas  

Handige tips bij een bezoek aan Las Palmas

Auto huren in Las Palmas onder de 25 jaar:

Een auto huren kan vanaf een leeftijd van 18 jaar. De bestuurder moet wel minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.
 

One-way huur in Las Palmas:

Je huurt een auto bij een van de SIXT vestigingen in Las Palmas en brengt die terug bij een andere vestiging op Gran Canaria.
 

Zonder creditcard een auto huren in Las Palmas:

Een auto huren kan met voldoende geld op de rekening en als alle aan alle voorwaarden is voldaan door een debit card eigenaar.
 

Wat te doen in Las Palmas? 

Las Palmas is een prachtige kleurrijke stad op het eiland Gran Canaria. Als eerste raden we je aan om naar de historische wijk Vegueta te gaan, die makkelijk met de auto te bereiken is. Ook de Santa Ana Kathedraal is zeker een bezoekje waard. Daarnaast heeft Las Palmas leuke winkelstraten en musea, maar ook de botanische tuinen en het aquarium wil je gezien hebben. Je komt ogen en oren tekort.
 

Tips voor Las Palmas in de winter

In de winter is Las Palmas de zevende hemel, want dan is het weer zeer aangenaam. Het is er minder druk en de winterzon is ontzettend prettig als het in Noord-Europa koud is. Je maakt dan hele leuke wandelingen door de stad, of je bezoekt de musea en het aquarium. Met je SUV de binnenlanden ontdekken is ook een gave belevenis tijdens het zacht weer op Gran Canaria in de winter.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties