gran canaria airport content
gran canaria airport header
Autoverhuur

Gran Canaria Luchthaven

Gran Canaria Airport

Gran Canaria Airport AUTOVERHUUR

adres

Autopista General del Sur GC-1, 35230 Las Palmas


Telefoon: +34-871180192

GDS-Code: LPA

Openingstijden

MA - ZO:

07:00 - 24:00

Vakanties:

07:00 - 24:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Goedkoop een auto huren op Gran Canaria Luchthaven

De Canarische eilanden zijn altijd een mooie bestemming en een auto huren op Gran Canaria Luchthaven (LPA) is door autoverhuur Sixt makkelijk gemaakt. Waarschijnlijk heeft u al een voorkeur wat voor soort auto voor u klaar moet staan bij uw aankomst op Gran Canaria Luchthaven. Wij verzekeren u dat u dat deze voertuigcategorie wordt geleverd. Een specifieke auto huren is helaas niet mogelijk. Natuurlijk kunt u uit vele mogelijkheden kiezen en misschien is een dieselauto of een automaat wel uw favoriete vervoermiddel. Een auto huren bij Sixt betekent uiteraard dat u ook een Audi of BMW tot uw beschikking kunt krijgen. Als u wilt dat uw huurauto klaarstaat bij uw aankomst op de luchthaven, neem dan telefonisch contact met ons team op. Zij bieden u de service die past bij het huren van een comfortabele auto.

gran canaria airport content
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Autoverhuur op Gran Canaria Luchthaven, comfortabel en veilig

Op ongeveer 19 kilometer ten noorden van Gran Canaria Luchthaven vindt u de hoofdstad Las Palmas de Gran Canaria. Dat is dus maar een kort ritje met uw huurauto. Als u snel en comfortabel vervoer wilt hebben in Las Palmas, is het huren van een auto een uitstekende optie. Met dit luxe vervoermiddel tot uw beschikking is het verblijf hier comfortabel en bepaalt u het tempo van uw reis. Als uw auto over navigatie beschikt, zal het geen probleem zijn om alle gewenste locaties te vinden. Dat betekent dat u kunt genieten van de omgeving en de ritten

service city country

Gran Canaria, ontdek het eiland van de grootste ontdekker ooit

Op het eiland moet u natuurlijk een bezoek brengen aan het huis van Christoffel Columbus in Las Palmas. Ook de schitterende kathedraal de Vegueta staat in het oude deel van deze stad. Het eiland bestaat verder natuurlijk vooral strand en zee. Houdt u meer van de natuur, dan is dat dankzij het huren van een auto maar een kort tochtje.

Gabriela Cristina Boix Galvez
( Station Manager )

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.7 / 382   Beoordelingen

Bob S.

Our experience with SIXT at Gran Canaria was mostly very positive. When checking in to pick up our vehicle, we found the representative to be friendly but overly persistent in trying to up-sell us on various things including insurance. With this exception, we found the staff friendly, the car to be of high quality and great value for money and the drop off experience to be seamless. We would most certainly book with SIXT again.

Vasily D.

I booked Audi A3 and BMW 1 during my long stay at Gran Canaria. Thank you for a good selection of cars and excellent customer service! Special thanks to Edel ;)