gran canaria airport content
Gran Canaria Airport

Gran Canaria Airport AUTOVERHUUR

adres

Autopista General del Sur GC-1, 35230 Las Palmas

GDS-Code: LPA

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 23:00

Vakanties:

07:00 - 23:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Goedkoop een auto huren op Gran Canaria Luchthaven

De Canarische eilanden zijn altijd een mooie bestemming en een auto huren op Gran Canaria Luchthaven (LPA) is door autoverhuur Sixt makkelijk gemaakt. Waarschijnlijk heeft u al een voorkeur wat voor soort auto voor u klaar moet staan bij uw aankomst op Gran Canaria Luchthaven. Wij verzekeren u dat u dat deze voertuigcategorie wordt geleverd. Een specifieke auto huren is helaas niet mogelijk. Natuurlijk kunt u uit vele mogelijkheden kiezen en misschien is een dieselauto of een automaat wel uw favoriete vervoermiddel. Een auto huren bij Sixt betekent uiteraard dat u ook een Audi of BMW tot uw beschikking kunt krijgen. Als u wilt dat uw huurauto klaarstaat bij uw aankomst op de luchthaven, neem dan telefonisch contact met ons team op. Zij bieden u de service die past bij het huren van een comfortabele auto.

gran canaria airport content
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Autoverhuur op Gran Canaria Luchthaven, comfortabel en veilig

Op ongeveer 19 kilometer ten noorden van Gran Canaria Luchthaven vindt u de hoofdstad Las Palmas de Gran Canaria. Dat is dus maar een kort ritje met uw huurauto. Als u snel en comfortabel vervoer wilt hebben in Las Palmas, is het huren van een auto een uitstekende optie. Met dit luxe vervoermiddel tot uw beschikking is het verblijf hier comfortabel en bepaalt u het tempo van uw reis. Als uw auto over navigatie beschikt, zal het geen probleem zijn om alle gewenste locaties te vinden. Dat betekent dat u kunt genieten van de omgeving en de ritten

service city country

Gran Canaria, ontdek het eiland van de grootste ontdekker ooit

Op het eiland moet u natuurlijk een bezoek brengen aan het huis van Christoffel Columbus in Las Palmas. Ook de schitterende kathedraal de Vegueta staat in het oude deel van deze stad. Het eiland bestaat verder natuurlijk vooral strand en zee. Houdt u meer van de natuur, dan is dat dankzij het huren van een auto maar een kort tochtje.

Gabriela Cristina Boix Galvez
( Station Manager )

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.7 / 450 Beoordelingen

Kamil J.

Staff been helpful as I been let down by other hire firm

Saved my day

Big cheers

Theo H.

Kein Schalter für Platinum-Kunden (Wartezeit). Mangels Personal keine Einweisung (wie öffnet man das Verdeck eines Jeep Wrangler?) dafür aber Anpreisung einer teuren Zusatzversicherung gegen Kratzer für das bereits rundum vorverkratzten Fahrzeug (ist in Spanien wohl so üblich).

Personal ist freundlich, Fahrzeug war in gewohnter Sixt-Qualität.

 

(Translated by Google)

No counter for Platinum customers (waiting time). In the absence of staff, no briefing (how do you open the top of a Jeep Wrangler?) But an expensive supplementary insurance against scratches is advertised for the vehicle that has already been scratched all around (this is probably so common in Spain).

The staff is friendly, the vehicle was of the usual Sixt quality.