gran canaria airport content
gran canaria airport header
Autoverhuur

Gran Canaria Luchthaven

Gran Canaria Airport

Gran Canaria Airport AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Autopista General del Sur GC-1, 35230 Las Palmas

Openingstijden

MA - ZO:

07:00 - 24:00

Vakanties:

07:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Goedkoop een auto huren op Gran Canaria Luchthaven

De Canarische eilanden zijn altijd een mooie bestemming en een auto huren op Gran Canaria Luchthaven (LPA) is door autoverhuur Sixt makkelijk gemaakt. Waarschijnlijk heeft u al een voorkeur wat voor soort auto voor u klaar moet staan bij uw aankomst op Gran Canaria Luchthaven. Wij verzekeren u dat u dat deze voertuigcategorie wordt geleverd. Een specifieke auto huren is helaas niet mogelijk. Natuurlijk kunt u uit vele mogelijkheden kiezen en misschien is een dieselauto of een automaat wel uw favoriete vervoermiddel. Een auto huren bij Sixt betekent uiteraard dat u ook een Audi of BMW tot uw beschikking kunt krijgen. Als u wilt dat uw huurauto klaarstaat bij uw aankomst op de luchthaven, neem dan telefonisch contact met ons team op. Zij bieden u de service die past bij het huren van een comfortabele auto.

gran canaria airport content
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport
Autoverhuur op Gran Canaria Luchthaven, comfortabel en veilig

Op ongeveer 19 kilometer ten noorden van Gran Canaria Luchthaven vindt u de hoofdstad Las Palmas de Gran Canaria. Dat is dus maar een kort ritje met uw huurauto. Als u snel en comfortabel vervoer wilt hebben in Las Palmas, is het huren van een auto een uitstekende optie. Met dit luxe vervoermiddel tot uw beschikking is het verblijf hier comfortabel en bepaalt u het tempo van uw reis. Als uw auto over navigatie beschikt, zal het geen probleem zijn om alle gewenste locaties te vinden. Dat betekent dat u kunt genieten van de omgeving en de ritten

service city country
Gran Canaria, ontdek het eiland van de grootste ontdekker ooit

Op het eiland moet u natuurlijk een bezoek brengen aan het huis van Christoffel Columbus in Las Palmas. Ook de schitterende kathedraal de Vegueta staat in het oude deel van deze stad. Het eiland bestaat verder natuurlijk vooral strand en zee. Houdt u meer van de natuur, dan is dat dankzij het huren van een auto maar een kort tochtje.

Gabriela Cristina Boix Galvez
( Station Manager )

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.1 / 82   Beoordelingen

Alexander Herr S.

Keine Probleme. Direkt im Flughafen. Auto Top

Rolf C.

Gebucht habe ich direkt auf der SIXT Webseite, dies hat einwandfrei funktioniert mit transparenten Informationen. Die Fz. Übernahme hat ohne Wartezeiten mit einer freundlichen Beratung stattgefunden. Mein Fz. war neuwertig, mit allerdings schon relativ vielen Lack-Kratzschäden. Man muss sich bewusst sein, dass man ohne teure Zusatzversicherungen eine grosses Selbstrisiko für z.Bsp. Parkschäden tragen muss. Die Fz. Abgabe ging rasch, da ich keine Mehrschäden verursacht habe. Ich habe schon mehrfach bei SIXT gebucht und gute Erfahrungen gemacht.

Ewelina C.

Mieliśmy drobne kłopoty ale można się dogadać. Polecam