Lanzarote

Lanzarote auto huren

Door in Lanzarote een auto te huren ontdek je alle geheimen van dit Canarische eiland vanuit het comfort van premium sedans en luxe SUV’s. Vanaf je vlucht zo door naar plaats van bestemming kan met je reservering op Lanzarote Luchthaven. SIXT medewerkers spreken Engels en met een ruime vloot luxe voertuigen vind je altijd een passende huurauto. Met een groter gezelschap ga je voor een Van die plaats biedt voor alles en iedereen. Met opties als 24-uur terugbrengen van de huurauto en kosteloze annulering bij later betalen blijf je bovendien flexibel. 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Lanzarote

Langetermijn verhuur, een lang weekend of een midweek, bij SIXT reserveer je je huurauto voor de huurperiode die jou het beste past. Van compacte auto’s die je overal zo parkeert, convertibles die je maximaal van het mooie weer laten genieten tot meer persoons voertuigen als een van voor vijf personen, je hebt ruim de keuze. Huur premium auto’s voor economy prijzen en boek extra’s bij naar wens. Zo wijst het navigatiesysteem je de weg bij de volgende avontuur en zorgen kinderzitjes voor de veiligheid van kleine passagiers.

SIXT diensten in Lanzarote

Handige tips bij bezoek aan Lanzarote

Boekbare extra’s:

boek een extra bestuurder bij of reserveer kinderzitjes zodat iedereen veilig reist.

Flexibele huuropties:

kies voor de optie van later betalen en je kan kosteloos annuleren voor een flexibele reis.

Autoverhuur onder 25 jaar:

condities variëren per categorie, maar je kan vanaf 18 of 21 jaar een auto huren.

Wat te doen in Lanzarote

Lanzarote is een vulkanisch eiland vol verrassingen, van witte stranden tot gitzwarte landschappen. De zei nodigt uit tot zwemmen, zeilen en duiken en vanaf de stranden staar je uit over de Atlantische Oceaan voor de mooiste zonsondergangen. Ga naar hoofdstad Arrecife, bezoek de bergen van Famara of zoek het avontuur ondergronds in de grotten.

Wat te doen in Lanzarote in de winter

Op het Lanzarote, het eiland van de eeuwige lente is het in de winter goed toeven. In het Timanfaya nationaal park verwonder je je over de vulkanen, de grotten van Jameos del Agua combineren natuurschoon met de kunst van César Manrique. Wil je meer van hem zien, dan ga je naar Casa César Manrique in het dorp Haría. Voor een romantisch uitje is Teide nationaal park de plek om naar de sterren te staren.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties