gran canaria city content
gran canaria city header
Autoverhuur

Gran Canaria

Gran Canaria

Auto huren Gran Canaria – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Gaat u op vakantie naar Gran canaria en wilt u graag gemakkelijk de omgeving ontdekken? Bij SIXT autoverhuur kunt u goedkoop een snel een auto huren, waarmee alle bezienswaardigheden snel te bereiken zijn.

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur op Gran Canaria

Sixt autoverhuur bestaat al meer dan 100 jaar, en kan daardoor een hele goedeservice bieden. Als u een auto wilt huren, dan bent u bij Sixt op het goede adres. Wij bieden door onze jarenlange ervaring kwalitatief geweldige auto's voor een zeer mooi prijsje. Bij Sixt auto verhuur betaalt u nooit te veel als u een auto wilt huren.

Autoverhuur Sixt biedt u natuurlijk veel meer dan alleen een goede huurauto. U kunt bij ons een auto huren zonder urenlang papierwerk in te vullen. Wilt u een auto met een navigatie systeem, dan kan dat ook meteen geregeld worden. Ook een extra verzekering is geen enkel probleem. Met autoverhuur Sixt kunt u een onbezorgde vakantie beleven.

gran canaria city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Goedkoop een auto huren in Gran Canaria

Tijdens uw bezoek aan Gran Canaria wilt u natuurlijk graag de omgeving verkennen. De gemakkelijkste en meest comfortabele manier om dit te doen is door een auto te huren. Onze autoverhuur in Gran Canaria is niet alleen scherp geprijsd, maar biedt u ook een goede service. Zo kunt u bijna in heel Gran Canaria terecht om een auto te huren. Op de meeste locaties kunt u uw auto ook buiten openingstijden ophalen. Wij zorgen er namelijk voor dat uw huurauto meteen voor u klaarstaat. Dit is natuurlijk ideaal als u midden in de nacht met het vliegtuig of de boot arriveert op Gran Canaria.

friends beach trip

Zorgeloos rondrijden

Gran Canaria is niet voor niets één van de populairste vakantiebestemmingen. Het heeft een heleboel attracties en bezienswaardigheden, zoals het Angry Birds pretpark, waterpark Aqualand of bekijk een film in het maanlicht in de Moonlight Cinema of geniet van de stranden en talloze restaurants. Sommige bezienswaardigheden liggen buiten het centrum. U hoeft tijdens uw bezoek niet te verdwalen, het huren van een navigatiesysteem behoort tot de mogelijkheden bij onze autoverhuur. Ook hebben we kinder- en babyzitjes beschikbaar. Geniet u van het prachtige uitzicht vanuit uw comfortabele huurauto.

Wilt u ook genieten van een zorgeloze vakantie, dan moet u een auto huren bij Sixt autoverhuur!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties