Gerona Airport

Gerona Airport AUTOVERHUUR

adres

Ctra. del Aeropuerto s/n, 17185 Vilobi d'Onyar

GDS-Code: GRO

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 21:00

Vakanties:

07:00 - 21:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Gerona Airport

Wat maakt autoverhuur Gerona Luchthaven nou zo speciaal?

Top locatie:

Je vindt onze vestiging vlakbij de luchthaven van Gerona (GRO).
 

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto terug op elk moment van de dag.

Klantenservice:

Onze medewerkers zijn 24 per dag voor jou beschikbaar.

Nieuwe auto’s:

Onze huurauto’s worden gemiddeld om de 3 maanden verwisseld.

Autoverhuur Gerona Luchthaven

Vlieg jij binnenkort naar het Catalaanse Gerona? Dan is een huurauto van autoverhuur Gerona Luchthaven de ideale reis methode om Gerona te ontdekken. Je hebt de keuze uit vele diverse voertuigcategorieën, zoals een SUV, sedan, cabrio, luxe- en sportmodellen, compacte en economische auto’s, bestelbus en personenbus. Ontdek het prachtige Gerona met een huurauto van SIXT en bekijk de stad in comfort en gemak. Jouw huurauto is tevens niet compleet zonder boekbare extra’s, zoals een kinderzitje, extra bestuurder, navigatie systeem of extra dekking. Geniet van de Spaanse cultuur samen met SIXT.

Autoverhuur Gerona Luchthaven

SIXT locatie op de luchthaven van Gerona

Je vindt SIXT autoverhuur Gerona Luchthaven vlakbij het vliegveld (GRO). Verlaat de aankomsthal en loop vervolgens richting de taxi standplaats. Aan het einde van de tunnel vind je de bushalte om de gratis shuttle bus te nemen. De shuttle bus zal je bij onze vestiging afzetten waarna je vervolgens jouw nieuwe huurauto kan ophalen. Na de huurperiode is het mogelijk de huurauto 24 uur per dag terug te brengen. Terugbrengen kan dus ook gemakkelijk vlak voor vertrek van jouw vlucht. Indien je de huurauto buiten openingstijden wilt terugbrengen kan je de sleutels achterlaten in het sleutelkastje.

Ontdek Gerona met jouw huurauto

Ontdek de prachtige stad van Gerona met jouw huurauto. Binnen deze stad vind je nog steeds de verdedigingsmuren die dateren uit de Romeinse tijd. Steek één van de vele bruggen over om de prachtige de rivier Onyar. Je vindt tevens langs de rivier prachtig gekleurde huisjes. Het bekendste huis, Casa Masó, is zelfs tegen een kleine betaling van binnen te bezichtigen. Of bezoek de indrukwekkende kathedraal van Gerona. Je rijdt tevens binnen anderhalf uur naar het prachtige Barcelona. Hier kan je genieten van wereldberoemde gebouwen zoals La Sagrada Familia, Casa Mila en Catedral de Barcelona.