barcelona airport content
Autoverhuur
Barcelona Luchthaven
Barcelona Luchthaven
information
Kaart

Barcelona Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Terminal 1 & 2 Llegadas, 08820 El Prat de Llobregat

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Extra informatie
Kaart
Nabijgelegen locaties
barcelona airport content

Wat maakt een auto huren op Barcelona airport (BCN) aantrekkelijk

Het is een hete zomerdag in het mooie Spaanse Barcelona. U komt aan op Barcelona airport en heeft de keuze tussen een ritje op de broeierig warme bus of een dure taxi. Maar gelukkig kan het ook anders. U kunt een auto huren met airco of een cabrio en meteen richting hotel. U vindt de balie van Sixt in Barcelona airport zowel in Terminal 1 als in Terminal 2 bij de Arrivals. Aanschuiven aan de balie is echter nergens voor nodig. Indien u op voorhand al uw gegevens en wensen doorgeeft via onze website, zorgen wij ervoor dat de wagen van uw keuze klaar staat. Of u nu een huurwagen zoekt om uw voetbalploeg naar het grootste stadion van Europa te brengen of u wilt een auto huren om met z'n tweetjes de stad te verkennen, bij Sixt kunt u rekenen op maatwerk autoverhuur op Barcelona airport.

Meer
man waiting airport
Uw eerste keuze voor autoverhuur in Barcelona airport

Sixt biedt een uitgebreide dienstverlening ook in het buitenland. Een auto huren bij ons betekent dat u zelf kiest met welke wagen u door de stad rijdt. Wij hebben zuinige modellen, mooie luxe wagens en zelfs SUV's. Keuze genoeg dus om voor ieder de perfecte huurauto te vinden. Heeft u kinderen? Geen probleem, wij kunnen uw wagen uitrusten met kinderzitjes zodat die niet mee hoeven in het vliegtuig. Weet u de weg niet in Barcelona? Met ons optioneel navigatiesysteem wijst uw auto u de weg.

woman driving trip
Een auto huren voor een strandbezoek ook buiten de stad

Barcelona heeft als stad zeer veel te bieden. Het was al een grote stad ten tijde van de Romeinen, en door de eeuwen heen heeft elke generatie opnieuw zijn stempel op de gebouwen gedrukt. De architectuur van Gaudi in de Casa Milà en de wereldberoemde Sagrada Familia zijn uiteraard de toppers. Maar ook een ritje in de omgeving van de stad is een echte aanrader. In het comfort van uw huurauto bezoekt u kleine dorpjes in de buurt, bijvoorbeeld. Een groot voordeel van autoverhuur op Barcelona airport is dat u niet per sé in de stad hoeft te logeren en toch makkelijk overal terecht kunt. De stranden van Castelldefels zijn trouwens veel rustiger dan die van de stad zelf, en met de auto bent u er vanuit de luchthaven meteen.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.0 / 212   Beoordelingen

Juan U.

Fueron muy amables y nos dieron un modelo de coche con todas las características que habíamos solicitado previamente. Y además, el vehículo se encontraba en condiciones impecables de puesta a punto y limpieza. Cordialidad y buen trato definen nuestra experiencia.

Rainer N.

Mein Flug hatte Verspätung und alle Vermietstationen in Terminal

1 schließen um 24:00 Uhr.Sixt hat weiter geöffnet.Man muss für teures Geld ein Taxi nehmen um nach T 2 zu kommen.

Beschilderung um Sixt zu finden ist im Terminal 2 sehr,sehr schlecht.

Der Taxifahrer hat mich an der Sixt-Abgabestation herausgelassen.

Man braucht sehr viel Geduld um die Vermietstation im Gebäude zu finden.Das Auto war natürlich viel teurer als das vorreservierte Auto bei der anderen geschlossenen Autovermietung.Bei Spätflügen resereviere ich in Zukunft lieber bei Sixt im Vorraus.

balearfresh b.

SIXT ES DE LAS MEJORES COMPAÑÍAS DE ALQUILER EN ESPAÑA