barcelona airport content
barcelona airport header
Autoverhuur

Barcelona Luchthaven

Barcelona Luchthaven

Barcelona Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Terminal 1 & 2 Llegadas, 08820 El Prat de Llobregat

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt een auto huren op Barcelona airport (BCN) aantrekkelijk

Het is een hete zomerdag in het mooie Spaanse Barcelona. U komt aan op Barcelona airport en heeft de keuze tussen een ritje op de broeierig warme bus of een dure taxi. Maar gelukkig kan het ook anders. U kunt een auto huren met airco of een cabrio en meteen richting hotel. U vindt de balie van Sixt in Barcelona airport zowel in Terminal 1 als in Terminal 2 bij de Arrivals. Aanschuiven aan de balie is echter nergens voor nodig. Indien u op voorhand al uw gegevens en wensen doorgeeft via onze website, zorgen wij ervoor dat de wagen van uw keuze klaar staat. Of u nu een huurwagen zoekt om uw voetbalploeg naar het grootste stadion van Europa te brengen of u wilt een auto huren om met z'n tweetjes de stad te verkennen, bij Sixt kunt u rekenen op maatwerk autoverhuur op Barcelona airport.

barcelona airport content
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport
Uw eerste keuze voor autoverhuur in Barcelona airport

Sixt biedt een uitgebreide dienstverlening ook in het buitenland. Een auto huren bij ons betekent dat u zelf kiest met welke wagen u door de stad rijdt. Wij hebben zuinige modellen, mooie luxe wagens en zelfs SUV's. Keuze genoeg dus om voor ieder de perfecte huurauto te vinden. Heeft u kinderen? Geen probleem, wij kunnen uw wagen uitrusten met kinderzitjes zodat die niet mee hoeven in het vliegtuig. Weet u de weg niet in Barcelona? Met ons optioneel navigatiesysteem wijst uw auto u de weg.

woman driving trip
Een auto huren voor een strandbezoek ook buiten de stad

Barcelona heeft als stad zeer veel te bieden. Het was al een grote stad ten tijde van de Romeinen, en door de eeuwen heen heeft elke generatie opnieuw zijn stempel op de gebouwen gedrukt. De architectuur van Gaudi in de Casa Milà en de wereldberoemde Sagrada Familia zijn uiteraard de toppers. Maar ook een ritje in de omgeving van de stad is een echte aanrader. In het comfort van uw huurauto bezoekt u kleine dorpjes in de buurt, bijvoorbeeld. Een groot voordeel van autoverhuur op Barcelona airport is dat u niet per sé in de stad hoeft te logeren en toch makkelijk overal terecht kunt. De stranden van Castelldefels zijn trouwens veel rustiger dan die van de stad zelf, en met de auto bent u er vanuit de luchthaven meteen.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.1 / 486   Beoordelingen

Ernesto S.

Well located and usually quite service minded. I rent cars in BCN airport at least 4-5 times a year and I normally use SIXT as they deliver a good service while offering good rates. I normally take the "lucky dip" car and end getting quite good deals by choosing among what they have available -not always automatic cars in the pool, though. So, if this is a must for you, better to pay extra and book in advance.

zouhaier a.

El personal es muy amable pero el precio del alquiler es un poco caro.

Brs K.

Rented a car at 5 am! The company where the staff was at that time was only Sixt. 1. - quickly get from the airport. 2. - work at night. 3. - A new car, with gps and automatic transmission. 4. - competent staff. 5. - the most convenient return! (Near the airport, the speed of acceptance of the car) 6. - good support on issues arising in the rental process.

I can say that this is probably the best car rental experience!