barcelona airport content
barcelona airport header
Autoverhuur
Barcelona Luchthaven
Barcelona Luchthaven

Barcelona Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Terminal 1 & 2 Llegadas, 08820 El Prat de Llobregat


Telefoon: +34-871180192

GDS-Code: BCN

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 02:00

06:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 02:00

06:00 - 24:00

Extra informatie

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

SIXT fastlane beschikbaar - Digitaal en zonder omwegen direct naar uw huurauto

fast image001b

Auto via de app kiezen

Optie beschikbaar vanaf 30 minuten voor het begin van de huur.

fast image002

Direct naar de auto gaan

Geen wachttijd aan het loket. De SIXT-app leidt u naar het filiaal.

fastl image003

Auto via de app kiezen

Het huurcontract wordt onmiddellijk opgesteld.

fast image004

Teruggave zoals gewoonlijk

Na de rit de auto aan het station afgeven.

Wat maakt een auto huren op Barcelona airport (BCN) aantrekkelijk

Het is een hete zomerdag in het mooie Spaanse Barcelona. U komt aan op Barcelona airport en heeft de keuze tussen een ritje op de broeierig warme bus of een dure taxi. Maar gelukkig kan het ook anders. U kunt een auto huren met airco of een cabrio en meteen richting hotel. U vindt de balie van Sixt in Barcelona airport zowel in Terminal 1 als in Terminal 2 bij de Arrivals. Aanschuiven aan de balie is echter nergens voor nodig. Indien u op voorhand al uw gegevens en wensen doorgeeft via onze website, zorgen wij ervoor dat de wagen van uw keuze klaar staat. Of u nu een huurwagen zoekt om uw voetbalploeg naar het grootste stadion van Europa te brengen of u wilt een auto huren om met z'n tweetjes de stad te verkennen, bij Sixt kunt u rekenen op maatwerk autoverhuur op Barcelona airport.

barcelona airport content
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Uw eerste keuze voor autoverhuur in Barcelona airport

Sixt biedt een uitgebreide dienstverlening ook in het buitenland. Een auto huren bij ons betekent dat u zelf kiest met welke wagen u door de stad rijdt. Wij hebben zuinige modellen, mooie luxe wagens en zelfs SUV's. Keuze genoeg dus om voor ieder de perfecte huurauto te vinden. Heeft u kinderen? Geen probleem, wij kunnen uw wagen uitrusten met kinderzitjes zodat die niet mee hoeven in het vliegtuig. Weet u de weg niet in Barcelona? Met ons optioneel navigatiesysteem wijst uw auto u de weg.

woman driving trip

Een auto huren voor een strandbezoek ook buiten de stad

Barcelona heeft als stad zeer veel te bieden. Het was al een grote stad ten tijde van de Romeinen, en door de eeuwen heen heeft elke generatie opnieuw zijn stempel op de gebouwen gedrukt. De architectuur van Gaudi in de Casa Milà en de wereldberoemde Sagrada Familia zijn uiteraard de toppers. Maar ook een ritje in de omgeving van de stad is een echte aanrader. In het comfort van uw huurauto bezoekt u kleine dorpjes in de buurt, bijvoorbeeld. Een groot voordeel van autoverhuur op Barcelona airport is dat u niet per sé in de stad hoeft te logeren en toch makkelijk overal terecht kunt. De stranden van Castelldefels zijn trouwens veel rustiger dan die van de stad zelf, en met de auto bent u er vanuit de luchthaven meteen.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.3 / 1134 Beoordelingen

Ben B.

Perfect rental car experience. Quick and friendly pickup, and for no extra cost over the economy car we booked, they provided an all-electric brand new Renault Zoe which suited us perfectly - very nice to drive and no fuel costs/hassle!

Manuel C.

Sixt ist mit Sicherheit sehr zu empfehlen, alle Dienstleistungen sind besser als die Konkurrenz

Rashad I.

Thanks a lot for your friendly, professional service!