barcelona city header
Autoverhuur

Barcelona

Barcelona Diagonal Mar/Hilton

Barcelona Diagonal Mar/Hilton AUTOVERHUUR

adres

Passeig del Taulat 262-264, 08019 Barcelona


Telefoon: +34-871180192

GDS-Code: BCN

Openingstijden

MA - ZO:

08:00 - 16:00

Vakanties:

08:00 - 16:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

 Goedkoop een auto huren bij Barcelona Diagonal Mar Hilton

 

Gun uzelf het comfort en de luxe van een huurauto als u naar Barcelona en Catalonië reist. Sixt autoverhuur is u hierbij graag van dienst. U kunt snel en voordelig een auto huren bij Barcelona Diagonal Mar Hilton en heeft daarbij veel keuze. U selecteert een populaire voertuigcategorie zoals luxe sedans, cabrio's, SUV's of sportwagens. Ook geeft u aan welke extra opties u graag in uw auto ziet. Denkt u bijvoorbeeld aan navigatie, een autoradio, een kinderzitje of een dieseluitvoering. U kunt het beste uw auto online reserveren, nog voordat u naar Catalonië vertrekt.  

 Goedkoop een auto huren bij Barcelona Diagonal Mar Hilton
Bekijk meer Bekijk minder
De vestiging van Sixt autoverhuur bij Barcelona Diagonal Mar Hilton

De vestiging van Sixt autoverhuur bij Barcelona Diagonal Mar Hilton

Onze vestiging bevindt zich bij het Hilton aan Diagonal Mar, een relatief nieuwe wijk van de stad met een bijzonder groot winkelcentrum. Uw huurauto van Barcelona Diagonal Mar Hilton is goed onderhouden en staat inclusief alle gewenste opties voor u klaar als u op onze vestiging aankomt en van tevoren uw reservering heeft geplaatst. Hoogstwaarschijnlijk komt u per vliegtuig. Vanaf de luchthaven kunt u onze vestiging het snelst bereiken door de trein te nemen tot station De França en daarna te kiezen voor de metro, die bij Selva de Mar stopt, Onze vestiging vindt u vervolgens op loopafstand.

In een huurauto stad en omgeving verkennen

In een huurauto stad en omgeving verkennen

Nadat u in Barcelona de highlights zoals de kathedraal La Sagrada Familia, het mooie Parc Guéll en de Rambla de Catalunya heeft bezocht, wordt het tijd om ook de omgeving van deze prachtige stad beter te leren kennen. Als u een kunstliefhebber bent, mag u Figueras niet overslaan. Hier bevindt zich het wereldberoemde museum, geheel gewijd aan de geniale Salvador Dalí. Houdt u van de natuur, bezoekt u dan een van de 18 nationale parken. Wat dacht u van het vulkanische landschap van La Garrotxa of het zeereservaat van Illes Medes, waar u kunt snorkelen en kajakken? Wij hopen u binnenkort op onze vestiging te begroeten.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.9 / 97   Beoordelingen

Vitaliy B.

No es mejor experiencia, pero no es muy mal

Marco U.

El coche mui nuevo y bueno (golf)

 

(Translated by Google)

The car very new and good (golf)