La Coruna Luchthaven

La Coruna Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Rutis-Vilaboa Km.10, 15174 A Coruna

GDS-Code: LCG

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van La Coruna Luchthaven

Wat maakt autoverhuur La Coruna Luchthaven zo speciaal?

Nieuwe vloot:

Welke auto jij ook uitkiest, hij is nooit ouder dan 3 maanden.

Luxe auto’s:

Tegen scherpe prijzen ontdek jij La Coruna comfortabel en in stijl.

 

Engelstalige service:

Communiceer eenvoudig met de vriendelijke staff.

Blijf flexibel:

Kies voor de optie later betalen en wijzig je boeking kosteloos.

Autoverhuur La Coruna Luchthaven

In de Spaanse provincie Galicië ligt de levendige strand stad La Coruna. Deze stad en prachtige stranden en omgeving ontdek jij met een comfortabele huurauto van SIXT autoverhuur La Coruna Luchthaven. Stap vanuit je vliegtuig direct jouw sedan, SUV of stationwagen in, voel de frisse lucht op je gezicht in een cabrio of trek er met het hele gezin op uit in een meerpersoons busje. Maak jouw boeking af met één van de beschikbare extra’s, zoals een schadedekking die bij jou past om zorgeloos op reis te gaan of reserveer een diesel auto voor nog meer comfort en om efficiënter te rijden. 

 

Autoverhuur La Coruna Luchthaven

SIXT’s locatie La Coruna Luchthaven

Autoverhuur La Coruna Luchthaven (LCG) is direct gelegen bij het vliegveld. Zo stap jij na aankomst snel jouw auto in om al het moois van deze omgeving te zien. Na het ophalen van je bagage, vind je het SIXT kantoor direct in de aankomsthal. Terugbrengen van de auto kan 24/7, zodat jij optimaal van jouw vrijheid kan genieten. Voor teruggave volg je bij het vliegveld de borden naar Express Parking, naast de terminal. Hier staat de SIXT parkeerplaats aangegeven. Je kunt de sleutels bij het personeel afgeven en buiten openingstijden in de daarvoor bestemde box deponeren.

Ontdek La Coruna met jouw huurauto

In La Coruna vind je veel musea die het bezoeken waard zijn, zoals het Museum voor Beeldende Kunst, het Wetenschapsmuseum en het Archeologisch Museum, gelegen in het San Antón Kasteel. Deze laatste is op zichzelf al de moeite van het bekijken waard. Voor een romantische avond rijd jij met jouw huurauto naar de Hercules Toren, een vuurtoren vanaf waar je een prachtige zonsondergang boven de zee kunt verwachten. Een mooiere afsluiting van jouw dag in La Coruna kun jij je niet wensen.