car image car image
Auto huren Slowakije
 
 

Waarom bij Sixt huren?

  • met ruim 4000 verhuurlocaties wereldwijd
  • Goedkoop een auto huren in Slowakije
  • Huurauto's in Slowakije en wereldwijd
  • Autoverhuur in meer dan 100 landen
  • meer dan 180.000 huurauto's
  • 50.000 Duitse premium auto's
  • het grootste autoverhuurbedrijf van Duitsland

Een auto huren in Slowakije

Staat u op het punt om naar Slowakije te gaan, dan kunt u ook daar een auto huren bij Sixt! Misschien gaat u naar Slowakije voor een vakantie of een zakelijke trip? Een eigen auto is ook in Slowakije toch ťcht de meest comfortabele manier van vervoer. U kunt onze service locaties vinden op centrale plaatsen in het toeristische Bratislava, Kosice, Michalovce en Silac. Onze deskundige medewerkers staan hier iedere dag voor u klaar om u van dienst te zijn.

Slowakei Country

Voordelig en snel een auto huren in Slowakije

De autoverhuur van Sixt is naast betrouwbaar, ook nog eens onwijs voordelig. Wij bieden u scherp geprijsde luxe automodellen aan die nooit ouder zijn dan zes maanden. U bent zo verzekerd van een huurauto die modern en uiterst comfortabel is. Het reserveren van de auto huren Slowakije service is vrij eenvoudig. U komt langs bij onze servicebalie of u bezoekt de website of neemt telefonisch contact met ons op. Ook kunt u onderweg boeken dankzij onze iPhone en BlackBerry app. Deze apps geven u alle informatie die u nodig hebt. Het is ook altijd mogelijk om te reserveren via uw reisbureau. U kunt de auto gelijk ophalen en na gebruik weer inleveren. Wij houden het graag simpel, zodat u zo snel mogelijk de weg op kunt om Slowakije te bezichtigen!

Slowakei Country

Een auto huren om verschillende steden in Slowakije te bezichtigen

Slowakije is een interessant land waar veel valt te ontdekken. Zo kunt u de burcht van Bratislava of het oude stadshart van Bratislava bezoeken. Slowakije staat ook bekend om imposante kasteelruÔnes die zeker een bezoekje waard zijn. Dankzij de luxe huurauto's van Sixt rijdt u comfortabel, voordelig en gemakkelijk door de steden van Slowakije heen en kunt u genieten van de vele mooie uitzichten zonder u zich te hoeven bekommeren over uw vervoer. Uw reservering zien wij graag tegemoet!

Slowakei Country