bratislava city content
Bratislava

Auto huren Bratislava – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Reist u binnenkort naar het mooie Bratislava, de hoofdstad van Slowakije? Bij autoverhuur SIXT kunt u ook hier heel eenvoudig een auto huren. Kies voor een auto die bij u past en haal alles uit uw verblijf in deze schitterende stad.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop auto huren in Bratislava

Wanneer u voor Sixt autoverhuur kiest, dan bent u verzekerd van een uitstekende service. Onze auto's zijn gemiddeld niet meer dan zes maanden oud en prima onderhouden. Bij het reserveren kiest u de categorie van uw voorkeur. Een specifiek model kunnen wij niet garanderen, maar u ontvangt altijd een auto uit de aangegeven categorie. Ga bijvoorbeeld voor een stationwagen, SUV, sportwagen of cabrio. Natuurlijk zorgen wij altijd voor een scherpe prijs.

bratislava city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country1

Gemak dient de mens

Een auto huren in Bratislava is heel eenvoudig. Dit kan niet alleen telefonisch, via het reisbureau, of door het formulier op onze website in te vullen, maar u kunt ook gebruik maken van onze app. Zo kunt u overal vandaan onze autoverhuur in Bratislava bereiken. Natuurlijk hebben wij vestigingen op meerdere locaties in deze grote stad, zodat u precies die vestiging kunt uitkiezen die voor u het gemakkelijkst te bereiken is. Reist u onverwacht toch op een andere dag? Dan kunt u uw reservering kosteloos wijzigen.

car city country1

Op-en-top genieten met een huurauto in Bratislava

De oude burcht van Bratislava is zeker een bezoek waard. De fundamenten werden al gelegd in de 9e eeuw. Daarna hebben er in de eeuwen diverse aanpassingen plaatsgevonden in het robuuste gebouw. Rond Bratislavsky Hrad vindt u ook het historische centrum van de stad, waar het goed toeven is. Het centrum is relatief klein en hier vindt de bezoeker een groot aantal goed onderhouden huizen, waarvan sommige heden ten dage dienstdoen als winkel of horecagelegenheid. Misschien zou u er anders niet zo snel verzeild raken, maar met een huurauto is het Dinopark ook prima bereikbaar. Eigenlijk is het een soort dierentuin, want naast veel beelden van en thema's over dinosaurussen vindt u hier ook honderden zoogdieren, reptielen en vogels. Dit alles is ondergebracht in een goed onderhouden park, waar ook nog een 3D-bioscoop te vinden is. Voor wie een uitstapje wil maken is het maar een uurtje rijden naar het mooie Wenen vanuit Bratislava. Niet alleen de hoofdstad van Oostenrijk is de moeite waard, ook de rit door het bergachtige landschap is schitterend.

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties