couple car road summer
San Juan

Auto huren San Juan – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Puerto Rico is een heerlijke tropische vakantiebestemming met veel mooie bezienswaardigheden. Het eiland heeft een oppervlakte van ruim 10.000 vierkante kilometer en kent een uitstekend wegennet, zodat u Puerto Rico gemakkelijk en comfortabel in uw eigen tempo kunt verkennen met een huurauto van SIXT autoverhuur. Bij onze verhuurlocatie op de luchthaven van de hoofstad San-Juan huurt u eenvoudig en goedkoop een betrouwbare auto, die u al in Nederland kunt vastleggen.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop auto huren in San-Juan

Bij onze autoverhuur in San-Juan kunt u kiezen uit een breed aanbod van betrouwbare en goedkope huurvoertuigen. Zo is iedere huurauto in San-Juan voorzien van airconditioning voor comfortabel rijden in het tropische klimaat. Het is mogelijk om uw huurauto in San-Juan al voor aankomst te reserveren. Op de website en app van Sixt vindt u alle verschillende uitvoeringen die u kunt huren in San-Juan, en onze Nederlandstalige hotline helpt graag om de auto van uw voorkeur te voor u vast te legen. Zo kunt u eenvoudig een auto huren in San-Juan en bent u er bovendien van verzekerd dat u tijdens uw vakantie de beschikking heeft over het autotype van uw voorkeur.

couple car road summer
Bekijk meer Bekijk minder
car country

Sixt autoverhuur op de luchthaven van San-Juan

De hoofdstad San-Juan ligt aan de noordoostelijke kant van het eiland Puerto Rico. De autoverhuur van Sixt in San-Juan vindt u op de lokale luchthaven San-Juan Aiport (SJU), die officieel Luis Muñoz Marín International Airport heet. Deze luchthaven ligt net buiten het stadscentrum. Het vliegveld wordt vooral gebruikt voor vluchten door regionale Caraïbische luchtvaartmaatschappijen en voor vluchten vanuit de Verenigde Staten met onder meer JetBlue Airways. U vindt onze verhuurlocatie op de eerste verdieping van de parkeergarage van de luchthaven. Hier kunt u een betrouwbare auto huren of uw reeds gereserveerde auto eenvoudig ophalen en daarna snel naar uw vakantieaccommodatie doorrijden.

sights city country

Ontdek tropisch Puerto Rico

Puerto Rico is een uitgestrekt eiland waar u veel kunt zien. De geschiedenis van de kleurrijke en gezellige hoofdstad San-Juan gaat terug tot de zestiende eeuw. Zoals u van een onofficiële staat van de Verenigde Staten mag verwachten, is vervoer per auto hier erg belangrijk. De hoofdwegen van Puerto Rico verkeren dan ook in uitstekende staat, zodat u het eiland met een auto gemakkelijk kunt verkennen. U vindt veel natuurschoon op Puerto Rico, zoals het uitgestrekte nationale park El Yunque waar u vanuit San-Juan in drie kwartier heen rijdt. Ook zijn bijvoorbeeld de aan de zuidwestelijke kant van het eiland gelegen ravijn Cañón de San Cristóbal en de vele verlaten zandstranden op het eiland de moeite van het bezoeken waard.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties