Vila do Porto

Autoverhuur Vila do Porto

Heb jij altijd al de prachtige en veelzijdige groene Azoren willen ontdekken? Boek dan nu jouw huurauto bij SIXT autoverhuur Vila do Porto. Dit stadje op Santa Maria is een ideaal startpunt van jouw bezoek aan dit mooie eiland. Draai de ramen van jouw sedan of stationwagen open en voel de eiland wind door je haren waaien. Bij SIXT heb je de keuze uit een ruime vloot auto’s, die niet ouder zijn dan drie maanden en tegen scherpe prijzen gehuurd worden. Om optimaal van jouw vrijheid te genieten, kun jij de auto 24/7 weer bij ons inleveren.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Vila do Porto

Ga er een midweek op uit in een van onze sedans of stationwagens of vertrek met de hele vriendengroep in een busje voor een tweeweekse roadtrip over het eiland. Stem jouw reis nog meer af op jouw behoeften door het bijboeken van één van de extra’s die je bij autoverhuur Vila do Porto vindt. Zo stel jij een passende schadedekking samen en vraag jij om een navigatiesysteem om achter alle geheimen van het eiland te komen. Met SIXT connect deel jij al jouw avonturen direct met je vrienden en familie.

 

SIXT diensten in Vila do Porto

Handige tips bij bezoek aan Vila do Porto

Geldig rijbewijs:

je dient minstens een jaar een rijbewijs te hebben als je bij ons een auto wilt huren. Je rijbewijs dient gedurende de hele huurperiode geldig te zijn.

Kinderzitjes beschikbaar:

bij SIXT is het niet alleen prettig reizen voor de bestuurder, maar voor de hele familie. Kinderen reizen comfortabel en veilig mee in de beschikbare kinderzitjes.

Minimumleeftijd:

op deze locatie kun je een auto huren vanaf 19 jaar en ouder. Voor bepaalde voertuigen kan deze minimumleeftijd hoger liggen.

Wat te doen in Vila do Porto?

In het historische centrum van Vila do Porto bezichtig je de Igreja Matriz de Nossa Senhora da Assunção kerk en de Igreja de Nossa Senhora da Misericórdia kerk. Vanuit hier vervolg je de route richting het Forte de São Brás en Forte de Marvão. Proef de geschiedenis en geniet van de fantastische uitzichten over de kustlijn.

Wat te doen in Vila do Porto in de winter?

In Vila do Porto breng je een bezoek aan het Museu de Santa Maria. Dit is een etnografisch museum en hier vind je tevens wisselende kunsttentoonstellingen. Heb je na alle kunst en cultuur zin gekregen in de buitenlucht? Maak dan een wandeling door het Reserva Florestal de Recreio de Valverde en geniet van de rust en natuur die dit heerlijk park te bieden heeft.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties