madeira city content
Madeira

Huur een auto in Madeira met SIXT

Madeira goed verkennen doe je maar op één manier en dat is met de auto. Huur een auto in Madeira met SIXT en je bent verzekerd van een scherp geprijsde auto van goede kwaliteit en de meest klantvriendelijke service die 24/7 voor je klaarstaan. Met SIXT kun je snel de weg op. Zo haal je jouw auto bijvoorbeeld gelijk op bij het vliegveld of vertrek je vanuit het centrum van Funchal. Madeira is een eiland voor iedereen en wij bieden dan ook auto’s die van alle markten thuis zijn. Zo hebben wij variaties van compacte modellen tot aan luxe sportauto’s. Een brede selectie met jonge auto’s. Onze voertuigen hebben namelijk een gemiddelde leeftijd van drie maanden!

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Madeira

Een auto is onmisbaar tijdens jouw verblijf op Madeira. Huur een auto in Madeira en je bent mobiel waardoor je al gauw de mooiste plekjes van het eiland kunt ontdekken en dit zijn er nogal wat. Gooi je haren los in een cabrio of ga op avontuur met jouw vrienden in een SUV. Ruziën over wie er achter het stuur mag kruipen is niet nodig. Je kunt namelijk gemakkelijk een extra bestuurder bijboeken. Hoelang jij gebruik wilt maken van de auto is geheel aan jezelf: wij bieden verhuuropties aan van eendagshuur tot aan langetermijn verhuur.

madeira city content

Handige tips bij bezoek aan Madeira

Autoverhuur onder 25 jaar in Madeira:

met een minimum leeftijd van 19 jaar en het minimaal één jaar in het bezit zijn van een rijbewijs kun je bij ons in Madeira al een auto huren.

One-way huur:

one-way huren is onder bepaalde voorwaarden toegestaan tussen SIXT locaties op Madeira.
 

Dekkingspakketten:

bij SIXT ga je verzekerd de weg op met een van onze dekkingspakketten. Zo ga je zorgeloos op reis!

Wat te doen in Madeira

Waan jezelf even in paradijs met een verblijf op Madeira. Dit Portugese eiland is waar Portugals grootste trots vandaan komt, namelijk de geboorteplek van Cristiano Ronaldo. Bekijk de zonsopgang vanaf Pico do Arieiro en breng een bezoekje aan de Sao Vicente grotten. Pak de auto naar uitzicht punt Cristo Rei do Garajua om de dag goed af te sluiten door de zon hier in de zee te zien zakken.

Wat te doen in Madeira in de zomer

Zomers genieten kan in Madeira als geen ander en het hebben van een auto is hier een must. Zo is het gebruikelijk om van strand naar strand te reizen. Porto Santo mag hier absoluut niet ontbreken en ook Ribeira Brava is een must see. Ga voor een unieke ervaring en duik eens in één van de natuurlijke zwembaden. Deze vind je bijvoorbeeld in Funchal, maar ook in het noorden in Porto Moniz.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties