Warschau

Huur een auto in Warschau

Bezoek de hoofdstad van Polen met een huurauto van SIXT. Wees vrij om rond te rijden in de stad en bezoek alle bezienswaardigheden op gemak. Een auto huren is bij SIXT erg voordelig en met ruim aanbod aan voertuigen hebben wij een huurauto die aan jouw behoeftes voldoet. Met vestigingen verspreid over de gehele stad is SIXT altijd dichtbij. Zo is er een vestiging op het vliegveld van Warschau en in het centrum. Met verschillende voertuigcategorieën die beschikbaar zijn bij SIXT is er altijd een huurauto bij voor jou. Kies bijvoorbeeld voor een compacte auto zodat je gemakkelijk door de straten van de stad kunt rijden. Of ga voor een sedan en neem het hele gezin mee op stedentrip.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Warschau

Huur een auto in Warschau en je hebt de keuze uit nog meer voertuigcategorieën zoals een SUV, cabrio, Luxe & Sportmodellen. Maak jouw huurauto compleet met boekbare extra’s en kies bijvoorbeeld voor een kinderzitje, navigatiesysteem of extra dekking. Je zit tevens niet vast aan strikte huurperiodes en bepaal jij zelf hoe lang je de auto wilt huren. Heb je een weekendje Warschau geboekt? Dan is weekendverhuur bij SIXT mogelijk. Of kies voor eendaagshuur als je een dagje buiten de hoofdstad wilt doorbrengen.

SIXT diensten in Warschau

Handige tips bij bezoek aan Warschau

One-way huur Warschau:

eenrichtingsverhuur binnen Polen is mogelijk. Internationaal eenrichtingsverhuur is mogelijk alleen op aanvraag bij de SIXT vestiging.

Autoverhuur zonder creditcard in Warschau:

helaas zijn contante betalingen niet mogelijk en moet de creditcard op naam staan van de bestuurder.
 

Autoverhuur onder 25 jaar in Warschau:

Je kan in Polen een auto huren vanaf 19 jaar mits je minimaal een jaar in het bezit bent van jouw rijbewijs.

Wat te doen in Warschau

In deze historische stad is er genoeg te doen en zien. De stad kent genoeg paleizen en zeker niet te missen is het Palac Kultury. Het paleis werd door de Russen cadeau gegeven in de tijd van de Sovjet-Unie. Huur een auto in Warschau en rijd naar Het Kampinoski Nationaal park. Het grootste natuurpark van Polen is ongeveer 30 minuten rijden vanaf de stad.

Wat te doen in Warschau in de zomer

In de zomer kan je van het weer en van al het moois buiten genieten. Bezoek bijvoorbeeld het Koninklijk Lazienki Park. In het park vind je verschillende paleizen plus het pittoreske paleis aan het meer. Het park is ideaal om een wandeling te maken en de prachtige tame pauwen te bewonderen. Bezoek het Vistula rivier waar je hippe beachclubs vindt maar ook een openluchtmuseum en zwembad voor kinderen. Bezoek de ontbijtmarkten in het weekend en geniet van verschillende lekkernijen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties