airport generic 16
Warschau-Modlin Luchthaven

Warschau-Modlin Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Generala Wiktora Thommee 1a, 05-102 Nowy Dwor Mazowiecki

GDS-Code: WMI

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

09:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Warschau-Modlin Luchthaven

Polen: Goedkoop auto huren Warschau Modlin Luchthaven

Als u naar Warschau vliegt, kunt u natuurlijk via luchthaven Frederic Chopin, maar 36 kilometer ten noorden van Warschau ligt de kleinere en rustigere Warschau Modlin luchthaven (WMI), in de plaats Nowy Dwor Mazowiecki. Een ideale uitvalsbasis dus voor uw reis door Polen, zeker als u Warschau wel wilt bezoeken, maar niet in de drukte van de stad wilt verblijven. Een auto huren is dan een uitstekende mogelijkheid. Omdat Sixt een autoverhuur heeft bij de luchthaven, bent u ervan verzekerd dat u goedkoop een auto kan huren op Warschau Modlin luchthaven.

airport generic 16
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Snel en eenvoudig een auto huren

Een auto huren op Warschau Modlin luchthaven gaat snel en eenvoudig bij Sixt. Via de website boekt u uw huurauto. Deze staat voor u klaar wanneer u landt, dus u kunt doorreizen zonder wachttijden. Bij het boeken geeft u uw wensen aan. Wilt u bijvoorbeeld een kinderzitje of navigatie in uw huurauto? Dat kan. Bovendien heeft Sixt auto's in alle voertuigklassen, variërend van luxe sportauto tot aan SUV, zodat er altijd een geschikte huurauto voor u is. Onze autoverhuur op Warschau modlin luchthaven heeft ruime openingstijden, maar als het zo uitkomt kunt u de auto eventueel buiten de openingstijden ophalen of terugbrengen.

service city country

Vroeger 'Konijnenstal', nu museum

Eenmaal onderweg is het volop genieten van de historische en robuuste omgeving. Zo zijn nabij Nowy Dwor Mazowiecki nog de resten te zien van de vesting Modlin, die door rivieren Wisla en Narew wordt omringd. Op een halfuurtje rijden ligt de Poolse hoofdstad Warschau, een stad met een rijk historisch verleden en met prachtige bezienswaardigheden, zoals het paleis Królikarnia, 'Konijnenstal' in het Nederlands. Het paleis heet zo omdat hier vroeger konijnen werden gefokt voor jachtpartijen. De Tweede Wereldoorlog heeft ook hier zijn sporen nagelaten. Het paleis werd verwoest, maar is na de oorlog herbouwd en nu biedt het onderdak aan het Xawery Dunikowski museum.