airport generic 1
Lodz Luchthaven

Lodz Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Gen. S. Maczka 35, 94-328 Lodz

GDS-Code: LCJ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - DI:

09:00 - 17:00

WO:

09:00 - 18:30

DO:

11:00 - 17:00

VR:

09:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Lodz Luchthaven

Het natuurrijke Lodz Lublinek: Goedkoop auto huren Lodz Lublinek Luchthaven

Lodz Lublinek is een geweldige provincie vol met idyllische landschappen en gezellige steden en dorpjes. De provincie is vrij uitgestrekt waardoor een huurauto onontbeerlijk is voor je bezoek aan verschillende culturele hoogtepunten. Reseveer deze online en ervaar het mooiste wat Polen te bieden heeft. Ga bijvoorbeeld een dag shoppen in de Piotrkowska Street of laat je verrassen door het supergezellige Manufaktura of Lagiewniki Park waar de verdedigingswerken, de ridderzaal en de kapel van het oude kasteel nog te bewonderen zijn.

airport generic 1
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Een auto huren in het uitgestrekte Polen: Auto huren Lodz Lublinek Luchthaven

Voor autoverhuur op Lublinek Luchthaven kun je kiezen uit diverse auto categorieen. Van luxe auto's en stationcars tot aan familie auto's en comfort auto's: het is allemaal mogelijk via Sixt. Een auto huren via Sixt is simpel door het overzichtelijke keuzemenu. In het zoekmenu selecteer je namelijk de gewenste locatie die je wilt hanteren om de auto op te halen, daaropvolgende selecteer je de gewenste locatie waar je de auto wilt gaan afleveren. Maak je keuze online, reserveer voor jouw vertrekt richting Polen en stap bij aankomst meteen in uw favoriete auto. Een aantal praktische tips zijn onmisbaar bij het huren van een huurauto: zo heb je bijvoorbeeld een creditcard nodig en moet je minimaal achttien jaar zijn voor het reserveren.

service city country

Lodz Lublinek ontdekken met de auto: Sixt autoverhuur op Lodz Lublinek Luchthaven

Rijd op zondag richting de vrije markt in Lublinek. Wandel tussen de tweedehands spulletjes of scoor een overheerlijke Lodze schotel. Breng een bezoek aan de mooiste dierentuin van Lodz: LublinekZOO. Sta oog in oog met gevaarlijke dieren en laat je verrassen door de adembenemende wereld van natuur en dier, of laat je betoveren op een van de prachtige straten in het historische centrum. Lodz Lublinek Luchthaven is jouw uitgangspunt van de fenomenale reis die je te wachten staat.

Mariusz Starz
( Station Manager )