bmw x5 man autumn
Lodz

Auto huren Lodz – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

SIXT autoverhuur beschikt wereldwijd over meer dan 4000 vestigingen en natuurlijk vindt u ons ook in deze mooie Poolse stad. Een auto huren in Lodz is efficiënt en bespaart u tijd. Op deze manier deelt u zelf uw reis in en beslist u wat u op welk moment wilt bezoeken.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop auto huren in Lodz

Wanneer u ervoor kiest om bij Sixt een auto te huren, dan kiest u voor een uitstekende service. Natuurlijk willen wij graag dat u met een gerust hart de weg op gaat en daarom zijn al onze auto's jong en goed onderhouden. Bij het reserveren geeft u de voertuigcategorie van uw voorkeur aan. Een specifiek autotype kunnen we niet voor u garanderen, maar wij staan er wel voor in dat u een auto toegewezen krijgt die valt binnen de gekozen groep. Bij onze autoverhuur in Lodz kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stationwagen, een sportwagen, een SUV of een busje.

bmw x5 man autumn
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Verlies geen minuut tijd

Een auto huren staat gelijk aan een efficiënte manier van reizen. Op deze manier bent u niet afhankelijk van de tijden van het openbaar vervoer en bent u ook niet gebonden aan de beperkingen daarvan. U kiest zelf waar u heengaat en hoeveel tijd u ergens doorbrengt. Onze autoverhuur vindt u op diverse locaties in de stad, zodat u juist die locatie kunt kiezen die voor u het meest praktisch is.

friends joy outdoors

Een huurauto in Lodz: op-en-top genieten!

De kathedraal van Lodz valt meteen op door de hoge toren die er deel van uitmaakt. Binnen vindt u de pracht en praal die u mag verwachten in een Rooms-katholieke kerk. Maar ook aan de buitenkant is dit een prachtig stukje bouwkunst en wellicht een van de mooiste gebouwen in heel Polen. Met de huurauto is de straat Piotrkowska makkelijk bereikbaar. Hier bevindt zich het kloppend hart van deze mooie stad. Schitterende historische gebouwen, cultuur, shoppen en horeca allemaal samengebracht. Tijdens de warme maanden zijn er altijd evenementen en kunt u genieten van straatartiesten. Lodz bevindt zich middenin het echte platteland in Polen. Dat wil zeggen dat er overal in de omgeving van de stad kleine pittoreske dorpjes te vinden zijn, waar altijd iets bijzonders te zien is. Geniet van het echte Polen buiten de grote steden en laat u verrassen door de gastvrijheid en de lage prijzen van het platteland.

Sixt luchthaven
locaties in Polen

Zie alle luchthaven locaties