klagenfurt city content
Kärnten

Auto huren Kärnten – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Kaernten behoort tot het zuidelijkste puntje van het Oostenrijkse Karinthië. Niet alleen het Oostenrijkse Tirol, maar ook Slovenië en Italië bevinden zich op een steenworp afstand. Kaernten is daarom bij uitstek een prachtige uitvalsbasis om een boeiende omgeving te verkennen. Onze AUTOVERHUUR in Kaernten biedt u alle gelegenheid om menige stad een bezoek te brengen. Al vanaf het allereerste begin van uw reis kunt u bij ons een auto huren. Onze autoverhuur is te vinden op onder meer de luchthavens van Klagenfurt en Ljubljana, in Graz en Bled. Op vele locaties nabij Kaernten staan wij iedere dag klaar om u van dienst te zijn.

ALLE SIXT LOCATIES

Eenvoudig een auto huren in Kaernten

U kunt op verschillende manieren een auto huren in Kaernten. Via de website, via onze mobiele APP, uw reisbureau of telefonisch. Daarvoor belt u het volgende telefoonnummer: 023 - 56 986 56. Of stapt u gerust eens binnen bij één van onze vestigingen. Bij onze goedkope autoverhuur in Kaernten weet u zeker dat u nooit teveel betaalt. Wij maken namelijk gebruik van prijsvergelijking voor goedkope prijzen. Daardoor bent u altijd verzekerd van het scherpste tarief.

klagenfurt city content
Bekijk meer Bekijk minder
klagenfurt city small1

Welke service bieden wij u?

Onze autoverhuur in Kaernten denkt graag met u mee. Middels onze betrouwbare service doen wij er alles aan om uw reis tot een succes te maken. Zo kunt u uw huurauto op meerdere manieren betalen. U kunt een rekening ontvangen via de post of e-mail of de rekening online raadplegen. Maar mocht u op uw reislocatie geen internet hebben, betaalt u dan gerust op al onze verhuurlocaties of bij de Quick-Check-In automaat. Ook bieden wij u de mogelijkheid uw huurauto in te leveren op elk gewenst moment, wel 24 uur per dag. En van onze auto's kunt u op aan: ze zijn nooit ouder dan een half jaar. Om uw verblijf in Kaernten nóg eenvoudiger te maken kunt u bij ons een navigatiesysteem bijboeken. Kaernten heeft veel te bieden. Denk bijvoorbeeld eens aan de Malta Hochalmstraße, waar u op 1933 meter hoogte kunt genieten van een adembenemend uitzicht op een dal van stromend water. Aan de reptielenzoo Happ, of het Oostenrijkse Madurodam: de Minimundus. En natuurlijk zijn ook het nabijgelegen Oostenrijk en Italië zeker een bezoekje waard. Laat u verrassen dankzij de goedkope autoverhuur van Sixt!

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties