bmw x3 road autumn
Ivano-Frankivsk

Auto huren in Ivano-Frankivsk: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Met behulp van SIXT autoverhuur kunt u eenvoudig een auto huren in Ivano-Frankivsk. We hebben een uitgebreid aanbod voor u klaarstaan, zodat we u altijd een huurauto in Ivano-Frankivsk aan kunnen bieden die bij u past. We kunnen u garanderen dat de verhuurde auto's gemiddeld niet ouder zijn dan 6 maanden. Hierdoor kunt u met een gerust hart in een nieuwe auto op pad. Ontdek zelf onze mogelijkheden voor autoverhuur in Ivano-Frankivsk.

ALLE SIXT LOCATIES

De veelzijdigheid van Sixt autoverhuur

Wij begrijpen dat iedereen andere wensen heeft. Daarom is diversiteit in de auto's erg belangrijk. Wij bieden wereldwijd de grootste vloot van merken zoals BMW en Audi aan. Hierdoor kunt u eenvoudig de weg op in een van onze luxe auto's. Heeft u meer laadruimte nodig? Dan kunt u bij ons een busje huren. Wanneer u liever in een automaat rijdt, kunnen we dat natuurlijk ook voor u regelen. Verder kunt u bij ons terecht voor extra's, zoals een kinderzitje, sneeuwkettingen of navigatie. Let er echter wel op dat we u enkel een voertuigcategorie kunnen garanderen en niet het specifieke model.

bmw x3 road autumn
Bekijk meer Bekijk minder
car country

Verschillende Sixt ophaallocaties in Ivano-Frankivsk

Verspreid over Ivano-Frankivsk vindt u verschillende ophaalpunten voor uw gehuurde auto. Wanneer u aankomt met het vliegtuig op Ivano Frankivsk International Airport (IFO) kunt u hier meteen goedkoop auto huren in Ivano-Frankivsk. Vanaf deze locatie hoeft u maar 15 minuten te rijden naar het hart van de stad. Ook wanneer u het centrum al bereikt heeft, kunt u nog een auto huren bij Hotel Nadiya. Door auto's te verhuren op verschillende locaties proberen we het gebruik van autoverhuur in Ivano-Frankivsk voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarnaast staan we altijd voor u klaar, aangezien u de auto 24 uur per dag kunt ophalen bij onze ophaalpunten in Ivano-Frankivsk.

service city country1

Ivano-Frankivsk ontdekken met een huurauto

Een huurauto in Ivano-Frankivsk biedt u veel vrijheid, aangezien u helemaal zelf in de hand heeft waar u naartoe wilt. De autoverhuur van Sixt maakt het daarom erg eenvoudig om de bezienswaardigheden in Ivano-Frankivsk te gaan ontdekken. De Kathedraal van de Verrijzenis van Christus is prachtig om te zien, maar ook het Rynok plein is het bezichtigen waard. Voor wat natuur kunt u een uitstapje maken naar de natuurgebieden in de omgeving, zoals het Nationaal Park Karpaten en de Hoverla bergtop.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties