Mosjøen Luchthaven

Mosjøen Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Kjaerstad Lufthavn, 8658 Mosjoen

GDS-Code: MJF

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:30 - 21:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Mosjøen Luchthaven

Wat maakt autoverhuur Mosjøen Luchthaven zo speciaal?

Toplocatie:

Je ontvangt jouw huurauto bij aankomst op de luchthaven van Mosjøen.

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto op elk moment van de dag terug.

Nieuwe auto’s:

Ontvang een huurauto die gemiddeld niet ouder is dan 3 maanden.

Kies voor later betalen:

En je hebt de optie om de boeking gratis te annuleren.

Autoverhuur Mosjøen Luchthaven

Reis jij binnenkort af naar Mosjøen in Noorwegen? Dan kan je vanaf de luchthaven gemakkelijk en snel een auto huren bij SIXT autoverhuur Mosjøen Luchthaven. Met een aanbod aan verschillende voertuigcategorieën heeft SIXT een huurauto die past bij jouw reisdoeleind. Zo kun je onder andere kiezen uit een SUV, sedan, bestelbus, personenbus, luxe- en sportmodellen en economische en compacte auto’s. Je maakt tevens je boeking compleet met boekbare extra’s zoals een kinderstoeltje, extra dekking of extra bestuurder. Je rijdt dus rond in gemak en comfort met een huurauto van SIXT. 

Autoverhuur Mosjøen Luchthaven

SIXT locatie op Mosjøen Luchthaven

SIXT autoverhuur Mosjøen Luchthaven (MJF) biedt een Meet & Greet service aan op de luchthaven. Één van onze collega’s zal je bij aankomst op de luchthaven verwelkomen in de aankomsthal. Je zult de collega herkennen via een SIXT bord en je ontvangt hier de sleutels en huurovereenkomst. Het voertuig zal klaarstaan op één van de SIXT parkeerplekken die te vinden zijn net buiten de luchthaven. Bij het terugbrengen kan het voertuig ook hier weer worden geparkeerd. Indien je buiten openingstijden de huurauto wilt terugbrengen kun je de sleutels in het sleutelkastje bij de SIXT balie achter laten.

Ontdek Mosjøen met jouw huurauto

In Mosjøen geniet je van natuur en cultuur. In de mooie wijk Sjøgata geniet je van vele goed bewaarde gebouwen uit de negentiende eeuw. Museumliefhebbers kunnen hun geluk op in het Vefsn museum, waar je meer te weten komt over de geschiedenis van Mosjøen en geeft heeft het openluchtmuseum een unieke kijk op de leefomstandigheden door de jaren heen. Wandelroutes in Mosjøen zijn er genoeg. Je kunt bijvoorbeeld Helgelandstrappa beklimmen of Marsora Hiking Trail nemen langs de Vefna rivier. Vanaf Mosjøen rijd je tevens binnen 25 minuten naar Brekkefossen en geniet van de natuur en watervallen.