airport generic 22  1
Lakselv Luchthaven

Lakselv Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Banak, 9700 Lakselv

GDS-Code: LKL

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

08:30 - 16:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Lakselv Luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Lakselv Luchthaven

Ook op afgelegen plekken vindt u de autoverhuur van Sixt. Lakselv Luchthaven ligt in het uiterste noorden van Noorwegen vlakbij Finland. Binnenlandse vluchten komen hier aan, maar ook chartervluchten voor liefhebbers van rust, prachtige natuur, wandeltochten en wintersport. Om uw vakantie ontspannen te beginnen, kunt u bij Sixt autoverhuur alvast een auto boeken. U kunt kiezen uit kwaliteitsautoŽs van eenvoudig tot luxe, met vierwielaandrijving, sportautoŽs of gezinsautoŽs. Er zijn diverse merken beschikbaar, zoals Nissan, Volkswagen of Volvo. Natuurlijk kunt u extraŽs bijboeken, zoals een kinderzitje of winterbanden, geen overbodige luxe in het hoge noorden.

airport generic 22  1
Bekijk meer Bekijk minder
car city country2

Met een huurauto heeft u een ontspannen verblijf in Lakselv

Lakselv vluchthaven ligt op slechts anderhalve kilometer afstand van het stadje Lakselv. Wanneer u aankomt vindt u geen balie van Sixt, maar wordt u opgewacht door één van onze medewerkers die u bij de huurauto brengt. Een auto huren kan door een reservering te maken via onze website, telefonisch, bij een reisbureau of met onze speciale mobiele app op uw tablet of smartphone. U weet dan zeker dat u ter plekke een prima huurauto heeft voor een scherpe prijs.

sights city country3

Vanaf Lakselv Luchthaven kunt u schitterende tochten maken met Sixt autoverhuur

Lakselv Luchthaven ligt aan het prachtige Porsangerfjord. In dit gebied zijn er diverse wintersportmogelijkheden. In de zomer kan hier heerlijk worden gefietst of gewandeld. Ga met goedkoop auto huren Lakselv Luchthaven eens naar het natuurreservaat Stabbursnes, waar de noordelijkste pijnboombossen liggen en veel soorten vogels zijn. Of bezoek de oeroude rotspartijen bij Trollholmsund, die aan bevroren trollen doen denken. Bekijk verder de indrukwekkende Rappa watervallen midden in een schitterend landschap. In dit afgelegen gebied komt een auto goed van pas en bij alle bezienswaardigheden zijn parkeerplaatsen te vinden. U zult genieten van een bijzondere vakantie met auto huren Lakselv Luchthaven.