Auto huren in Berg

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Berg

Auto huren Berg – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Berg – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Noorwegen is een land van uitersten, waar u ver moet rijden om u tussen twee steden of dorpen te verplaatsen. Een huurauto is in Noorwegen dan ook onmisbaar. Alleen op die manier kunt u er zeker van zijn dat u alles kunt verkennen wat u wilt zien. U kunt bij SIXT autoverhuur in Berg terecht, die van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur geopend is. Wilt u de huuauto terugbrengen, dan kunt u dat echter 24 uur per dag doen. Zo kunt u rondrijden wanneer u dat het beste uitkomt.
Onbezorgd genieten dankzij de goedkope autoverhuur in Berg

Onbezorgd genieten dankzij de goedkope autoverhuur in Berg

Wij vinden het belangrijk om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Daarom kunt u altijd en overal een auto huren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een online boeking of u kunt een auto huren bij een reisbureau. Bent u al onderweg en moet u nog een auto huren in Berg? Dan kunt u gebruik maken van onze mobiele applicatie voor smartphone of tablet om te reserveren. Wij doen vervolgens voor u een prijsvergelijking van goedkope huurauto's bij onze autoverhuur in Berg. Op die manier weet u zeker dat u niet te veel betaalt en u houdt ook nog wat geld over om iets leuks te gaan doen.
Uitstekende service

Uitstekende service

Het Noorse landschap is de moeite waard om minstens één keer in uw leven te bezoeken. Kiest u voor een auto huren in Berg, dan bent u altijd all-risk verzekerd. Daarnaast kunt u kiezen voor een optioneel navigatiesysteem bij uw reservering of bijvoorbeeld voor een kinderzitje. Zo rijdt u comfortabel en op uw gemak rond in en om het prachtige Berg. Ook kunt u samen met een extra bestuurder een auto huren in Berg. Heeft u genoten van uw verblijf, en is het weer tijd om de huurauto in te leveren? Betalen kunt u doen wanneer dat u het beste uitkomt. Dat kan bijvoorbeeld bij inlevering zijn, maar ook kunt u ervoor kiezen de rekening per post of e-mail te ontvangen.
Show more
Handige weetjes voor huren in Berg
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Berg.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Berg?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Berg. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Berg?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Berg
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Berg?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Berg?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Berg

Meer weergeven