bmw forest snow winter
Batsfjord

Auto huren Batsfjord – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Batsfjord ligt verafgelegen in de noordoostpunt van Noorwegen, maar is door de nabijgelegen luchthaven Batsfjord Airport (BJF) gemakkelijk bereikbaar. Met een auto huren bij SIXT autoverhuur kunt u vanuit dit enige bewoonde dorp van de gemeente allerlei avontuurlijke tochten ondernemen. Er valt, rijdend met uw huurauto door het rotsachtige en ruige landschap, veel te ontdekken in de regio. De hoogste tv-toren van Noorwegen (241 meter) ziet u al op afstand. Dichtbij liggen de beschutte vissershaven en kerk van Batsfjord. Op circa een kilometer afstand spot u prachtige vogels op Batsfjord Mountain en in het vlakbij gelegen Varangerhalvøya National Park. Hier vindt u vele zeldzame en beschermde dieren en planten. Met een auto huren in Batsfjord is het allemaal eenvoudig bereikbaar.

ALLE SIXT LOCATIES

Een aanbod op maat bij Sixt autoverhuur in Batsfjord

Bij Sixt autoverhuur in Batsfjord kunt u van maandag tot en met zaterdag terecht voor een auto, stationwagen, SUV of busje voor als u met een groep reist. Onze klantvriendelijke medewerkers begrijpen hoe handig het is om op deze unieke en zeer dunbevolkte plek mobiel te zijn. Ons aanbod aan huurauto's biedt daarom een ruime keuze aan verschillende typen Hyundai, Volkswagen, Ford, Toyota, Mercedes en Volvo. U krijgt altijd een auto die niet meer dan zes maanden oud is. Een WA-verzekering is inbegrepen. Een navigatiesysteem, extra bestuurder of autostoeltje voor een van uw kinderen is eenvoudig en snel bij te boeken.

bmw forest snow winter
Bekijk meer Bekijk minder
Ga goed voorbereid op pad en boek thuis al uw auto

Ga goed voorbereid op pad en boek thuis al uw auto

Ga goed voorbereid op weg naar Batsfjord en kies thuis al voor een auto huren in Batsfjord in de provincie Finnmark. Boek online via onze website of mobiele app uw gewenste auto, zodat u deze in Noordoost-Noorwegen alleen nog maar hoeft op te halen. Met een telefoontje naar +31(0)23 56 986 565 is de reservering ook binnen een handomdraai geregeld. U weet dan voor vertrek al welke auto er voor u klaar staat. Batsfjord ligt beschut in een fjord aan de Barentszzee. Het is een mooi startpunt om naar de overblijfselen van de middeleeuwse nederzettingen Ytre Syltevika te rijden of het verlaten dorp Hamningberg met zijn vele negentiende-eeuwse gebouwen te bezoeken. Met de auto ontdekt u steeds weer nieuwe dingen. Dan is het extra mooi dat u door onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's verzekerd bent van een goedkope autoverhuur.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties