airport generic 30
airport generic 14
Autoverhuur

Luchthaven Nouméa-La Tontouta

Nouméa-La Tontouta Luchthaven

Nouméa-La Tontouta Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

BoxOffice 4, 98840 Tontouta


Telefoon: +687-26-2280

GDS-Code: NOU

Openingstijden

MA - ZO:

08:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Auto huren Tontouta Luchthaven - autoverhuur Sixt

Als u op het tropische eiland Nieuw Caledonië verblijft, dan is een auto huren bij Sixt dé ideale manier om alles uit uw vakantie te halen. Met een huurauto beleeft u uw verblijf geheel op uw eigen manier. Wij hebben een groot aanbod aan premium auto's zoals een Mercedes-Benz S-klasse of een BMW 3-serie. Om ervoor te zorgen dat u bij ons altijd een auto kunt huren tegen een voordelig tarief, werken wij met voertuigcategorieën. Dat betekent dat wanneer het gereserveerde merk en model niet aanwezig is op de huurlocatie u een vergelijkbaar model meekrijgt.

airport generic 30
Bekijk meer Bekijk minder
car mirror girl road coast

Sixt autoverhuur Tontouta Luchthaven: betrouwbaar en snel

Bij Sixt kunt u rekenen op een betrouwbaar voertuig en snelle service. Zo zijn onze huurauto's nooit ouder dan één jaar en altijd goed onderhouden. Het reserveren van een auto bij onze autoverhuur kan telefonisch of via de mobiele app op uw smartphone. Met een reservering wordt u gegarandeerd snel geholpen op Tontouta Luchthaven. Uw auto staat namelijk startklaar inclusief de extra's zoals een uitvoering met automaat, navigatie of autozitje. Verder hoeft u zich geen zorgen te maken over de aankomsttijd van uw vliegtuig omdat u uw auto 24/7 kunt ophalen en inleveren.

couple smiling outdoors

Verken Tontouta met Sixt autoverhuur

Door een auto te huren op Tontouta Luchthaven heeft u volop de mogelijkheid om Tontouta en omstreken te verkennen. Natuurlijk is dit eiland aan alle kanten omgeven door prachtige stranden en lagunes. De betoverende lagunes zijn absoluut de moeite waard om te verkennen als u op Nieuw Caledonië verblijft. Neem bijvoorbeeld een duiktour in de lagunes aan de kust bij Prony. U kunt hier een prachtig naald-rif bezichtigen dat de vorm heeft van een piramide. Met een huurauto heeft u de volledige vrijheid om dit eiland tussen Australië en Fiji op uw eigen manier te ontdekken!

Flegel Alfred
( Station Manager )