airport generic 23
Nouméa Magenta Luchthaven

Nouméa Magenta Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Nouméa Magenta Aeroport, 98845 Noumea

GDS-Code: GEA

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZA:

08:00 - 19:40

ZO:

10:00 - 19:40

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Nouméa Magenta Luchthaven

Auto huren Noumea Magenta Luchthaven - autoverhuur Sixt

Met Sixt is het altijd mogelijk om op Noumea Magenta Luchthaven een auto te huren. Onze autoverhuur bij het vliegveld van de Nieuw-Caledonische hoofdstad Noumea kan u standaard diverse soorten huurauto’s aanbieden. Vanzelfsprekend hebben wij voor u auto’s en stationwagens beschikbaar, maar we kunnen u vanaf het vliegveld ook op weg helpen met een SUV of busje. Ook kunt u kiezen wat voor soort auto u precies meekrijgt, zoals een dieselauto, een luxe auto of een automaat. Daarnaast helpen we u graag met andere opties, waaronder navigatie of een babyzitje. Sixt helpt u verder!

airport generic 23
Bekijk meer Bekijk minder
car sunset trip

De service van Sixt autoverhuur op Noumea Magenta Luchthaven

Als u een auto wilt huren op het vliegveld van Noumea, kunt u dat bij ons altijd telefonisch doen. We adviseren echter om online te reserveren, omdat wij u daar onze speciale, nog lagere internettarieven kunnen bieden. Sixt autoverhuur staat immers niet alleen voor premium huurauto’s, maar ook voor altijd goedkope aanbiedingen. Reserveren op internet kan via deze website, maar voor iPhone en BlackBerry is er ook een aparte app beschikbaar. Zo kunt u altijd en overal een auto huren op Noumea Magenta Luchthaven. En als u de auto in ontvangst neemt bij onze locatie op het vliegveldterrein, kunt u direct verder. U rijdt namelijk zo een grote weg op, waarmee u in een kwartier op het Centre Ville arriveert.

couple paddle lake sunset

Het gemak van een huurauto op Noumea Magenta Luchthaven

Noumea is de hoofdstad van Nieuw-Caledonië en tevens het culturele en economische centrum. U kunt er dus veel beleven, van het fraaie dierenpark Michel-Corbasson vlakbij het centrum tot het bruisende winkelhart tien minuten rijden verderop. Het is geen heel grote stad, maar door de unieke geografie wel vrij uitgestrekt. De auto is dus een logisch vervoersmiddel. Zo bent u ook het snelste op de fraaie stranden aan de buitenrand van Noumea, zoals bijvoorbeeld Anse Vata Beach. Ook is met de auto de prachtige natuur van het binnenland goed te bereiken. Het centrale meer met uitzicht over de hoogste berg is bijvoorbeeld nog geen drie kwartier rijden via de hoofdweg.

Frederick Flegel
( Station Manager )