airport generic 26
Saltillo Luchthaven

Saltillo Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Carretera Saltillo - Monterrey, 25900 Saltillo

GDS-Code: SLW

Openingstijden

MA - ZO:

09:00 - 17:00

Vakanties:

09:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Saltillo Luchthaven

Auto huren Saltillo Luchthaven (SLW)

Een auto huren op Saltillo Luchthaven in Mexico; dat regelt u natuurlijk via Sixt autoverhuur. Bij onze autoverhuur kunt u een auto huren die goed bij u past, door een keuze te maken uit de diverse beschikbare voertuigcategorieën. Het huren van een specifieke auto is echter niet mogelijk. U kunt bij Saltillo Luchthaven diverse automerken huren, zoals Audi en BMW, waarbij u een keuze kunt maken voor bijvoorbeeld een sport auto, een gezinsauto of een luxe auto voor als u op zakenreis bent. Alles is mogelijk bij onze verhuur in Saltillo, Mexico.

airport generic 26
Bekijk meer Bekijk minder
city business

Goedkoop auto huren Saltillo Luchthaven

U kunt goedkoop een huurauto reserveren in Saltillo, op onze locatie bij Saltillo Luchthaven. U kunt tevens voordelig een navigatie of kinderzitje reserveren wanneer u dit wenst. U profiteert altijd van de meest voordelige extra's, zoals onbeperkte kilometers. De huurauto biedt u optimaal comfort en is nooit ouder dan zes maanden. U geniet van optimaal gemak van de auto, of u nu op vakantie gaat of een zakenreis naar de plaats maakt. Met Sixt is alles tot in de puntjes geregeld.

sights city country3

Auto huren Saltillo Luchthaven; voordelig via Sixt

U kunt uw huurauto gemakkelijk reserveren via de website, de mobiele app of uw reisbureau. Voor reserveringen en vragen over reserveringen op internationale basis kunt u ook contact opnemen met ons callcenter. Vanuit de Sixt autoverhuur kunt u volgens uw eigen schema de mooiste en meest indrukwekkende bezienswaardigheden in de omgeving van Saltillo Luchthaven gaan bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan Centro Cultural Casa Purcell en de bijzondere Catedral de Santiago de Saltillo. Kortom, u kunt gemakkelijk uw eigen plan trekken vanaf onze autoverhuur bij deze luchthaven in Mexico. Ideaal wanneer u echt optimaal wilt genieten van uw tijd in Mexico.

Juan De Dios Guel
( Station Manager )