Saltillo

Autoverhuur Saltillo

Wie niet genoeg kan krijgen van geschiedenis en cultuur en voor wie houdt van mooie verhalen, gaat op reis naar Saltillo. De hoofdstad van de staat Coahuila bruist van de activiteiten. Mis daar niets van en huur een auto bij SIXT autoverhuur Saltillo. Naast een vriendelijke 24/7 Engelstalige klantenservice vind je hier scherp geprijsde economy en luxe voertuigen. Verken de stad direct vanaf onze centraal gelegen locaties in een van de sedans of SUV’s. Ga je met de hele familie of vriendengroep op vakantie? Huur dan een van onze meerpersoons auto’s of een comfortabele bus. Bij SIXT weet je zeker dat jij in de ruime vloot jouw favoriete voertuig vindt. Zo maak jij je reis nog plezieriger.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Saltillo

Of jij nu voor zaken in Mexico bent en een weekend weg wil naar Saltillo of dat je van plan bent om een week in deze stad en omgeving te verblijven; in de sedans en SUV’s van autoverhuur Saltillo ontdek jij alle ins en outs van deze regio. Verdeel het rijplezier door een extra bestuurder aan te melden. Wil je zeker weten dat jij altijd in een keer goed rijdt naar je volgende bestemming en geen tijd kwijt raakt aan de weg zoeken? Boek dan een navigatiesysteem bij en ervaar het gemak. Met een passende schadedekking ga jij helemaal zorgeloos op weg.

 

SIXT diensten in Saltillo

Handige tips bij bezoek aan Saltillo

In het bezit van geldige documenten:

Je dient een minimumleeftijd van 21 te hebben en minimaal twee jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs om een auto te kunnen huren.

Veiligheid voor het hele gezin:

Gaan de kleintjes mee op reis? Dan is het wel zo prettig als zij veilig meerijden. Boek daarom kinderzitjes bij en ga verantwoord op weg.

Geniet maximale flexibiliteit:

Kies ervoor om later te betalen en ervaar de vrijheid om jouw boeking kosteloos te wijzigen of annuleren als je plannen veranderen.

Wat te doen in Saltillo?

Rijd met je auto naar de kerk Ojo del Agua. Letterlijk: oog van het water. Niet alleen is deze kerk prachtig om te bewonderen, ook is het een mooie plek om het mythische verhaal van de stad te leren kennen. De bron van het water waar deze stad zijn naam aan te danken heeft en die ten grondslag ligt aan haar legende, loopt hier namelijk ook.

Wat te doen in Saltillo in de winter?

Begin de dag met een traditioneel ontbijt bij Los Pioneros en ervaar de gezelligheid van de lokale bevolking die hier ook graag komt. Met frisse energie heb je vervolgens de keuze uit verschillende interessante musea die je kunt bezoeken. In het Museo del Desierto waan jij je tussen alle fossielen in het tijdperk van de Dinosauriërs. In het Centro Cultural Vito Alessio Robles leer jij alles over de geschiedenis van Mexico aan de hand van traditionele voorwerpen die hier tentoongesteld staan.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties