Puerto Vallarta Luchthaven

Puerto Vallarta Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Blvd Fr. Medina Ascencio 7930, 48335 Puerto Vallarta

GDS-Code: PVR

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

07:00 - 22:00

Vakanties:

07:00 - 22:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Puerto Vallarta Luchthaven

Wat maakt Puerto Vallarta luchthaven zo speciaal?

Engelssprekende medewerkers:

Je communiceert 24/7 eenvoudig met onze medewerkers.

Wijzig gratis:

Betaal later en annuleer kosteloos als je plannen veranderen.

Nieuwe vloot:

Onze auto’s zijn nieuw en gemiddeld niet ouder dan drie maanden.

Voordelige luxe:

Bij SIXT vind je optimaal comfort tegen lage prijzen.

Auto huren Puerto Vallarta

Gelegen aan de Baai van Banderas, aan de grote oceaan, ligt de levendige stad Puerto Vallarta. Niet alleen de stad zelf bruist, maar dat geldt ook zeker voor de omgeving. Bij SIXT autoverhuur Puerto Vallarta huur jij daarom voordelig een comfortabele auto, waarmee jij deze prachtige plek nog beter ontdekt. Dus stap snel in die sedan of SUV en beleef nog meer plezier aan jouw vakantie. Als je jouw reis persoonlijker wilt maken, dan boek je een van onze extra’s, zoals een navigatiesysteem om geen geheim van Puerto Vallarta mis te lopen of kinderzitjes als je met het hele gezin op stap gaat.

 

 

Auto huren Puerto Vallarta

SIXT’s locatie Puerto Vallarta luchthaven

SIXT autoverhuur Puerto Vallarta luchthaven (PVR) is gelegen net buiten het vliegveld. Je bereikt de vestiging door bij de uitgang van het vliegveld in de SIXT shuttle bus te stappen. Je vindt deze bus in het ‘pick up and drop off’ gebied van het Corona Isla restaurant. De bus rijdt je naar het SIXT kantoor en daar helpt een medewerker je verder. Je dient te auto weer in te leveren bij dezelfde vestiging als waar je deze hebt opgehaald. De shuttle brengt je vervolgens weer terug naar het vliegveld. Reken zo’n twintig minuten om van de SIXT vestiging op het vliegveld te komen.

Ontdek Puerto Vallarta met jouw huurauto

Vergeet als je naar Puerto Vallarta vertrekt zeker je zwemkleding en snorkel niet in te pakken, want dit is een perfecte plek om de onderwaterwereld te gaan ontdekken. Zoek daarvoor een mooi plekje aan het zandstrand van deze stad. De auto komt hierbij goed van pas, aangezien het strand maar liefst vijf kilometer lang is. Als je terugkomt van een dagje aan het strand, kun je ‘s avonds heerlijk flaneren over de Malécon boulevard of een fijne strandbar opzoeken voor tequila en taco’s. Keuze genoeg.