airport generic 21
Monterrey Luchthaven

Monterrey Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Carretera Miguel Alemán KM 24, 66600 Monterrey

GDS-Code: MTY

Openingstijden

MA - VR:

00:00 - 24:00

ZA:

00:00 - 23:00

ZO:

07:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Monterrey Luchthaven

Een auto huren op Monterrey Luchthaven

Zodra u in Mexico geland bent, kunt u bij Sixt goedkoop een auto huren op Monterrey Luchthaven. Wij behoren wereldwijd tot de grootste autoverhuurders en hebben topkwaliteit op alle fronten hoog in het vaandel staan. U huurt bij ons niet alleen goedkoop, maar ook nog eens zeer betrouwbaar. Iedere huurauto uit ons aanbod is optimaal onderhouden en maximaal een half jaar oud. Onze autoverhuur kent verschillende voertuigcategorieën. Zo kunt u bij ons in Monterrey terecht voor praktische stadauto's, ruime familiewagens, stationwagens, zakelijke modellen, sportauto's, cabrio's en SUV's.

airport generic 21
Bekijk meer Bekijk minder
car city country2

Handig, snel en goedkoop een auto huren op Monterrey Luchthaven

Voor welk merk of model u ook kiest, bij ons vindt u altijd snel en eenvoudig betaalbaar tijdelijk vervoer in uiteenlopende klassen. In ons assortiment vindt u toonaangevende nieuwe modellen van bekende merken als Mercedes, Audi, Volvo, Fort en BMW. Een auto huren bij onze eersteklas autoverhuur kan vlot en overzichtelijk via de website, onze app, telefonisch, via uw eigen reisbureau of rechtstreeks op de verhuurlocatie. Ook kunt u profiteren van onze regelmatig wisselende topaanbiedingen of kiezen voor nuttige opties zoals een functioneel navigatiesysteem, automatische transmissie, dieselmodellen en een goedgekeurd veilig kinderzitje.

traffic city country

Zorgeloos de weg op met een betrouwbare huurauto

Met een auto van Sixt kiest u voor uitermate betrouwbaar vervoer waarmee u zorgeloos de weg op kunt. Op deze wijze kunt u in uw eigen tijd en op uw eigen tempo comfortabel Monterrey doorkruisen. In deze bijzondere stad kunt u, onder het genot van een aangenaam klimaat, de mooiste plekken bezoeken. U vindt er onder meer het Macroplaza, het op één na grootste plein ter wereld. Ook bezienswaardigheden als het oude bisschoppelijk paleis en het Fundidora Park zijn zeker de moeite waard en goed bereikbaar met één van de uitstekende auto's uit ons goed gesorteerde wagenpark.

Monica Mendez
( Station Manager )