monterrey city content
Monterrey

Auto huren Monterrey – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Ook in Monterrey kunt u voor een auto terecht bij de autoverhuur van Sixt

Wanneer u voor een vakantie of zakenreis het Mexicaanse Monterrey bezoekt, is het prettig om de beschikking te kunnen hebben over een betrouwbare representatieve huurauto. Bij ons kunt u in diverse klassen een prima auto huren in Monterrey. U vindt onze autoverhuur in Monterrey op maar liefst 6 verschillende locaties in en om de stad. Zo is er altijd wel een vestiging bij u in de buurt waar onze medewerkers u graag met raad en daad terzijde staan.

monterrey city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Een auto huren in Monterrey gaat net zo eenvoudig als thuis

Waar ter wereld u ook bent, bij onze goedkope autoverhuur werkt het in al onze meer dan 2000 vestigingen even gemakkelijk en klantvriendelijk. Wij begrijpen dat een auto huren voor u geen dagelijks werk is en wij houden onze voorwaarden en de huurovereenkomst daarom graag zo overzichtelijk mogelijk. Wij maken graag een prijsvergelijking voor goedkope prijzen zodat u er van overtuigd kunt zijn dat u uzelf financieel niets te kort doet. Bij de autoverhuur in Monterrey kunt u zich goed laten voorlichten over de mogelijkheden en direct een auto reserveren. Tegenwoordig kunt u vanzelfsprekend ook een auto huren via onze website of middels de speciale app voor uw smartphone. Verder staan wij u ook graag telefonisch te woord op nummer 023-5698656. Het is ook mogelijk om een auto te bespreken via uw reisbureau. Wij hebben in Monterrey goed bereikbare locaties waaronder twee vestigingen op de luchthaven. Adressen kunt u gemakkelijk vinden op de website onder het kopje "Vestiging zoeken". Let u op de website vooral ook op onze topaanbiedingen waar u wellicht uw voordeel mee kunt doen.

car country

Voor u het weet bent u alweer onderweg in Monterrey

Wij houden niet van moeilijk doen en zorgen dat u zo snel mogelijk met uitstekend tijdelijk vervoer de stad in kunt rijden waar u aansprekende bezienswaardigheden kunt bezoeken zoals: het historische plein La Macroplaze, het bisschoppelijk paleis met daarin een fantastisch museum en het beroemde park Fundidora. Ook zijn er in Monterrey veel uitstekende horeca- en uitgaansgelegenheden die u in een van onze auto's goed kunt bereiken!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties