Luqa

Huur een auto in Luqa

Luqa is de hoofdstad van Malta, een eiland in de Middellandse Zee tussen Sicilië en de Noord-Afrikaanse kust. Een eiland als deze verken je natuurlijk met een huuaruto van SIXT. Je huurt een auto in Luqa om al vanaf het eerste moment van jouw trip flexibel te kunnen genieten. Haal jouw auto op van de luchthaven bij onze vriendelijke medewerkers en gaat gelijk van start. Wij van SIXT zijn ’s werelds meest toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten en zullen alles op alles zetten om jouw ervaring zo goed mogelijk te maken. Je kiest dan ook zelf voor een auto die bij je past. Ga bijvoorbeeld voor een premium Sedan of een Luxe model om jouw vakantie in door te brengen.
 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Luqa

Wij bieden jou de allermooiste auto’s aan tegen een betaalbare prijs. Zo rijd je bij ons in auto’s van topmerken, zoals BMW, Audi en Mercedes-Benz die gemiddeld maar drie maanden oud zijn. Kies uit onze grote vloot een model uit waar jij altijd al van gedroomd hebt, zoals bijvoorbeeld een Sportmodel of een Cabrio. Je mag zelf beslissen hoelang je deze meeneemt. Wij bieden de huurauto’s al aan vanaf eendagshuur, maar je kunt hem ook meenemen voor wekelijks verhuur. Zorg ervoor dat je veilig op pad gaat door een dekkingspakket bij ons te huren.

SIXT diensten in Luqa

Handige tips bij bezoek aan Luqa

Baby- en kinderstoeltjes:

neem de kinderen ook mee de auto in door bij ons een baby- of kinderstoeltje te huren.

Benodigde documenten:

huurder en bestuurder dienen minimaal 1 jaar hun rijbewijs te hebben en rijbewijzen buiten Latijnse taal dienen met een internationaal rijbewijs te komen.
 

Autoverhuur zonder creditcard:

wij accepteren geen prepaidkaarten, maar accepteren wel alle creditcards van internationaal erkende maatschappijen op Malta.
 

Wat te doen in Luqa

Wist je dat je op Malta megalithische tempels kunt bezoeken die maar liefst 5000 jaar oud zijn? Dit en vele andere bezienswaardigheden laten zien dat het eiland barst van de geschiedenis. Zo is een bezoek aan de Palazzo Falson or Norman House of de St. Pauls en St. Agatha’s catacomben ook een echte aanrader.
 

Wat te doen in Luqa in de zomer

’s Zomers is het genieten van de helderblauwe wateren die je op het eiland vindt. Huur een auto in Luqa om van strand naar strand te rijden. De stranden die je volgens ons niet mag missen? Ghajn Tuffieha Beach en het goudrode strand Ramla. Blue Grotta is een door de natuur ontstane grot die je met een boot kunt bereiken of van een uitzicht punt kunt bekijken.
 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties