ohrid city content
Ohrid Luchthaven

Ohrid Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

St. Paul the Apostle Airport, 6000 Ohrid

GDS-Code: OHD

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Ohrid Luchthaven

Auto huren Ohrid Luchthaven - autoverhuur Sixt

Met Sixt autoverhuur kunt u op duizenden plekken wereldwijd een auto huren. Zo ook op Ohrid luchthaven , het tweede vliegveld van Macedonië. Onze branche op het vliegveldterrein heeft diverse premium voertuigen voor u te huur, waaronder auto's en stationwagens, sportauto's en cabrio's, en eventueel ook SUV's. Verder kunnen onze medewerkers u helpen met bijvoorbeeld navigatie, winterbanden of een babyzitje. En natuurlijk hanteren we ook bij deze autoverhuur onze standaard lage prijzen.

ohrid city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Snelle service op Ohrid luchthaven

Of u nu op zakenreis of op vakantie bent, wij zorgen dat u zo snel mogelijk weer verder kunt. Dat begint al bij het reserveren. U kunt gemakkelijk een auto huren op Ohrid luchthaven via het reisbureau of de telefoon, maar nog sneller is via internet boeken. Gewoon via deze website, ook met uw smartphone of tablet, of via de speciale Sixt App. Zo kunt u bovendien profiteren van onze extra voordelige internettarieven. En als u aankomt op het vliegveld, staat u binnen enkele momenten weer buiten met uw gehuurde auto. Verder reizen gaat al net zo snel, want door de gunstige ligging van onze branche naast de snelweg rijdt u na slechts een kwartier Ohrid binnen.

sights city country

De voordelen van een huurauto in Ohrid

Ohrid en de omliggende regio zijn rijk aan prachtige natuur en cultuur. Het gebied is één van de weinige plaatsen die zowel op de cultuur- als de natuurerfgoedlijst van UNESCO staat. De stad is zeer oud. Het een belangrijk knooppunt op de antieke Romeinse weg Via Egnetia, die op diverse plaatsen in de omgeving nog te zien is. Andere belangrijke historisch monumenten zijn het middeleeuwse Fort van Samuel, een ruïne middenin het centrum en het oud-Griekse amfitheater enkele minuten rijden verderop. Rijdt u nog iets verder, dan komt u in het grote Nationaal park Gali%u010Dia terecht. Daar is veel te zien, maar als u slechts beperkt de tijd heeft is vooral het Meer van Ohrid een echte aanrader. De doorgaande weg ten westen van Ohrid luchthaven biedt u bijvoorbeeld een reeks ansichtkaartachtige vergezichten. Ontdek het met een huurauto van Sixt!