Klaipeda/Hotel Amberton

Klaipeda/Hotel Amberton AUTOVERHUUR

adres

Naujojo Sodo gatve 1, 92118 Klaipeda

GDS-Code: PLQ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

09:00 - 18:00

ZA - ZO:

10:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Klaipeda/Hotel Amberton

Wat maakt de Klaipeda vestiging zo speciaal?

Scherpgeprijsd:

Met de beste prijsgarantie betaal je nooit teveel bij ons.

Onze vloot:

Een ruim aanbod topmerken van gemiddeld slechts 3 maanden oud.

Service:

Onze vriendelijke, Engels sprekende medewerkers helpen je graag.
 

24 uurs service:

Op verzoek kan je op ieder moment je voertuig ophalen.

 

In Klaipeda een auto huren

Met de service van SIXT krijg je altijd wat je nodig hebt. In Klaipeda is een auto huren heel voordelig en eenvoudig. Bestel de voertuigcategorie via de website of de SIXT app en je bent verzekerd van de categorie van je keuze. Met een sedan of SUV heb je precies wat je nodig hebt op de wegen in Litouwen. Voor grote groepen hebben we ook personenbusjes, zodat je met zijn allen in één voertuig de omgeving kan verkennen. Kies voor onze navigatie en ieder plekje is snel te vinden. Deel de verantwoordelijkheid door voor een extra bestuurder te kiezen en boek kinderzitjes voor je kinderen.

In Klaipeda een auto huren

SIXT vestiging in Klaipeda

Onze SIXT vestiging is in het Amberton hotel in het oude centrum van Klaipeda. Op slechts 15 minuten lopen van het busstation of met een plaatselijke taxi ben je er zo. Ons personeel zorgt dat je sleutels en auto klaar staan voor een soepele overdracht. Je kan je huurauto terugbrengen en parkeren op de parkeerplaats van het Amberton hotel. De ingang is aan de Naujojo Sodo straat. Stop bij de lijn van de ingang, de camera scant je nummerbord en de slagbomen gaan automatisch open.

Ontdek Klaipeda met jouw huurauto

Het Memel kasteel en de Kopgalis burcht zijn 2 bezienswaardigheden in deze historische stad die zeker de moeite waard zijn. Door in Klaipeda een auto te huren rijd je in comfort naar de plaatsjes Palanga en Neringa. Voor de mooiste stranden toer je naar Giruliai en Melnrages. Alleen in de zomer is het hier warm genoeg om te zwemmen, maar deze pareltjes zijn altijd een bezoekje waard.