Druskininkai Busstation

Druskininkai Busstation AUTOVERHUUR

adres

Gardino 1, 66204 Druskininkai

GDS-Code: VNO

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

09:00 - 18:00

ZA - ZO:

10:00 - 17:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Druskininkai Busstation

Wat maakt de Druskininkai treinstation vestiging speciaal?

Handige locatie:

Onze vestiging is eenvoudig te bereiken met openbaar vervoer.

24 uurs service:

Op verzoek kan je op ieder moment ophalen en terugbrengen.

Vriendelijk personeel:

Onze Engels sprekende medewerkers staan voor je klaar.

Onze vloot:

Nieuwe modellen van topmerken van gemiddeld slechts 3 maanden oud.

Druskininkai treinstation auto huur

In onze SIXT vestiging Druskininkai treinstation helpen we je graag snel en voordelig op weg met je huurauto. Kies bijvoorbeeld voor een sedan of een voertuig uit de compact categorie. Groepen die meer ruimte nodig hebben kunnen voor een luxe SUV kiezen. Zo heb je de ruimte om comfortabel samen je trip voort te zetten. Voor families met kinderen hebben we veilige kinderzitjes. Om de rijtijd te delen kan je een extra bestuurder boeken en met onze navigatie rijd je moeiteloos naar iedere plek in Litouwen zonder stress. Als je kiest voor SIXT dan kies je voor service met de beste prijs garantie.

Druskininkai treinstation auto huur

SIXT vestiging op Druskininkai treinstation

We bieden onze Meet & Greet service aan voor onze klanten op het Druskininkai treinstation. Een medewerker van SIXT zal je opwachten op het afgesproken moment met een SIXT bord in de centrale hal van het treinstation. Geef alsjeblieft je adres, creditcard gegevens, mobiele nummer en emailadres aan ons door voor een soepele overdracht. Als je de huurauto komt terugbrengen zal een medewerker van SIXT wederom op je wachten in de centrale hal van het treinstation op het afgesproken tijdstip. Je kunt de auto parkeren bij het treinstation.

Ontdek Druskininkai met jouw huurauto

Met autoverhuur Druskininkai treinstation kan je alle kanten op. De stad 130 km ten zuiden van de hoofdstad staat bekend om haar zoutwaterbronnen. Met kinderen is het Druskininkai Aquapark een echte aanrader. Daarnaast zijn de Musical Fountain en het Grutas park een bezoekje waard. Door in Druskininkai treinstation een auto te huren haal je meer uit je reis.