airport generic 2
Beiroet Luchthaven

Beiroet Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Beirut Airport, 2048-4402 Beirut

GDS-Code: BEY

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Beiroet Luchthaven

Ontdek Beiroet met een huurauto

Wilt u goedkoop een auto huren bij Beiroet Luchthaven , komt u dan naar Sixt. Daar heeft u de keuze uit huurauto's in verschillende categorieën, zoals SUV's, sportauto's en cabrio's of moderne zakelijke auto's. In het Libanese klimaat mag u standaard airco verwachten, maar wilt u extra opties zoals een kinderzitje, een automaat of navigatie, dan kunt u dat ofwel vanuit huis regelen of op onze vestiging in Beiroet luchthaven aangeven. Online regelt u alles via onze website of met onze mobiele app.

airport generic 2
Bekijk meer Bekijk minder
car city country2

De voordelen van Sixt autoverhuur

Sixt autoverhuur zal u een auto van nog geen zes maanden oud leveren. U kiest voor de specifieke categorie en de extra opties en wij zorgen dat uw auto op Beiroet luchthaven op u staat te wachten. Beirut, ooit bekend als het Parijs van het Midden-Oosten is een stad met vele interessante gezichten. Maar ook het omliggende gebied is meer dan de moeite van het ontdekken waard. Een auto huren te Beiroet luchthaven garandeert u dat u meer uit uw verblijf in Beiroet haalt dan u zonder auto kunt doen. Gun uzelf dat voordeel.

sights city country

Beirut en omgeving verkennen met een huurauto

Het Midden-Oosten is niet voor niets bekend als de bakermat van de beschaving. Bezoek in Beirut zeker het Nationaal museum waar u een goed beeld krijgt van de duizenden jaren beschaving in dit gebied. Overweeg ook een bezoek aan de prachtige Mohammad Al-Amin Moskee of de Grieks-orthodoxe kathedraal van Sint-George. Winkelen kunt u in de hypermoderne ABC-Mall, maar de echte Libanese sfeer treft u aan in de levendige Beirut Souks. Autoverhuur van Sixt maakt het mogelijk om ook buiten de stadsgrenzen te kijken. De ruïnes van de oude stad Baalbek moet u gezien hebben, evenals de Heilige Vallei Ouadi Qadisha met zijn oude cederbomen. Een auto huren op Beiroet luchthaven, u zult er geen spijt van krijgen.