verona city content
Verona

Auto huren Verona – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

SIXT autoverhuur is uw betrouwbare partner als u op zoek bent naar een auto in Verona. In deze stad in het noorden van Italië staan we op twee locaties voor u klaar. Allereerst natuurlijk op het vliegveld van Verona (VRN), waar u meteen nadat uw vlucht geland is onze balie in de aankomsthal zult herkennen. Ook in de stad zelf beschikken we over een filiaal en wel aan de Via Morgagni. Dat is op het bedrijventerrein in het zuidelijke deel van Verona, waardoor deze vestiging vooral uitkomst zal bieden voor zakelijke bezoekers. Zowel op het vliegveld als in de stad zelf, behoort het 24 uur per dag inleveren van de huurauto tot de mogelijkheden.

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur in Verona, wat is er te zien?

De historische binnenstad van Verona is een van de mooiste van Italië. Zo treft u hier middeleeuwse torens, oude kastelen en elegante pleinen aan. Erg bekend is bijvoorbeeld het Piazza dei Signori, een groot plein omgeven door sierlijke gebouwen, terwijl het Castelvecchio oftewel het oude kasteel en de Ponte Scaligero over de rivier de Adige tevens niet gemist mogen worden. Wilt u verder het verleden in, rijdt u dan eens naar oude Romeinse bouwwerken zoals het amfitheater en de Ponte Pietra. Beide zijn ongeveer tweeduizend jaar oud. Nog een uitstekende reden om een auto te huren in Verona is tenslotte het fabelachtige Gardameer, dat slechts 25 kilometer ten westen van de stad ligt.

verona city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Een auto huren bij ons

Als u een auto wilt huren, denkt u natuurlijk in de eerste plaats aan de prijs. Het zal u dan ook tevreden stellen dat wij in een prijsvergelijking voor goedkope prijzen om een auto te huren, als een van de goedkoopste verhuurders vermeld worden. Onze goedkope autoverhuur wordt bovendien nog eens aangevuld door een uitmuntende service. Zo vragen we een heel schappelijke borg, is onze huurovereenkomst eenvoudig te begrijpen en doen we niet moeilijk over accessoires zoals een navigatiesysteem. Kortom, voor autoverhuur in Verona heeft u met ons een betrouwbare partner gevonden!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties