Verona

Verona auto huren

In Verona een auto huren betekent dat je bij SIXT terecht kunt voor een ruime keuze uit een uitgebreide, luxe vloot. Boek je auto van tevoren op Verona Luchthaven en je gaat in een van de comfortabele Sedans van je vlucht meteen door naar je volgende reisdoel. Je vindt ruimte voor je bagage en voor je medepassagiers. Navigeer de nauwe straatjes in Italiaanse stijl in een compacte auto, die je bovendien overal kwijt kan. Zo verlies je geen kostbare tijd in het vinden van een passende parkeerplaats. 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Verona

Bepaal de huurperiode voor jou volgende avontuur en bij SIXT vind je de huurauto die erbij past. Huur een Premium Sedan voor een weekend en vervoer jezelf in stijl op je volgende citytrip. Voor comfort en service boek je je huurauto bij SIXT. SUV’s gaan voor een authentieke roadtrip met een lange termijnverhuur en in convertibles geniet je van de stralende zon en de spectaculaire uitzichten onderweg. Mis de mogelijkheid om extra’s bij te boeken niet. Kids zitten extra veilig in hun eigen kinderzitje, met Diesel reis je efficiënter op lange ritten en met GPS kom je overal zonder verdwalen. 

SIXT diensten in Verona

Handige tips bij bezoek aan Verona

​​​​​​​Flexibele huuropties:

maak gebruik van een kosteloze annulering bij later betalen, zo hou je je opties open. 

​​​​​​​Autoverhuur zonder credit card Verona:

een auto huren in Verona kan met prepaid opties of debitkaart. 

One way huur Verona:

huur je auto in Verona en lever hem aan het einde van je reis op een andere SIXT locatie in. 

Wat te doen in Verona

Vakantie vieren of zakenreis, flitsbezoek of langer verblijf, bij SIXT autoverhuur Verona vind je de auto voor jou. Verona is een ware parel in Noord-Italië, een kunstzinnige stad vol historie, kunst en architectuur. Met het Gardameer maar veertig minuten rijden is een roadtrip onvermijdelijk.

Wat doen in Verona in de zomer

Wandel langs de oever van de rivier Adige, steek de prachtige bruggen over en bezoek de kathedralen en kastelen. Shakespeare liefhebbers zwijmelen weg bij Casa di Giulietta en spelen de beroemde balkonscène van Romeo en Juliet na. Ieder maal is in Italië een hoogtepunt, dus pak een terrasje op een van de pittoreske pleintjes. Gooi een muntje in de fontein voor geluk en geniet van rust en schaduw in Giardino Giusti, een van de mooiste Renaissance tuinen van Italië.  

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties