bmw forest snow winter
Treviso

Auto huren Treviso – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij onze autoverhuur in het Italiaanse Treviso staan onze vriendelijke medewerkers voor u klaar om u op een klantvriendelijke wijze op weg te helpen met een meer dan goede en zeer betaalbare huurauto. Wanneer u in onze goedkope autoverhuur bent, dan kunnen wij u een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's aanbieden zodat u zelf kunt beamen dat wij ook daadwerkelijk uitermate goedkope prijzen hanteren voor al onze auto's. U kunt hierover alles lezen op onze website waar u ook onze duidelijke voorwaarden en ons uitgebreide aanbod kunt bekijken. Het is zelfs mogelijk om online al een auto van uw keuze te reserveren voor de periode van uw voorkeur. Bij ons een auto huren kan ook telefonisch, via uw reisbureau, met behulp van onze handige mobiele app of natuurlijk ter plaatse bij onze autoverhuurvestiging in Treviso.

ALLE SIXT LOCATIES

Een betaalbare auto huren in Treviso!

Bij onze autoverhuur in Treviso kunt u snel een betaalbare auto huren die aansluit bij uw wensen ten aanzien van een goed functionerend tijdelijk vervoer. Al onze huurauto's worden goed onderhouden en verkeren technisch en optisch in een uitstekende staat. Om u te kunnen verzekeren van representatief vervoer hebben wij er voor gekozen om uitsluitend auto's aan te bieden die niet ouder zijn dan een half jaar. U heeft hierbij de keuze uit familieauto's met veel ruimte, extra luxe directieauto's en praktische bestelauto's voor het veilig vervoer van al uw goederen. Om een auto te huren in Treviso kunt u terecht bij de luchthaven van de stad waar u ons vindt aan de Via Noalese 65 / E, 31000 Treviso.

bmw forest snow winter
Bekijk meer Bekijk minder
sights city country3

Proef de Italiaanse sfeer vanuit een comfortabele auto!

Vanaf de autoverhuur in Treviso rijdt u in een comfortabele auto zo een prachtig deel Van Italië in waar u met volle teugen kunt genieten van het aangename klimaat en het bijzondere natuurschoon. In de stad Treviso kunt u de goed bewaarde wallen uit de 15de eeuw gaan bekijken of het Piazza dei Signori bezoeken waar u het schitterende 13de-eeuwse stadhuis aantreft. Ook de kathedraal van St. Pieter met z'n 5 koepels is een mooie trekpleiser van Treviso!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties