BWM car villa spring
Sesto San Giovanni

Auto huren Sesto San Giovanni – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Als u naar Sesto San Giovanni in Noord-Italië afreist, bent u met een huurauto van SIXT autoverhuur van alle gemakken voorzien. Lombardije is een regio vol contrasten, waar u al toerend van de ene in de andere verbazing valt. Sesto San Giovanni is de voorstad van Milaan en het ideale vertrekpunt om met uw huurauto pittoreske stadjes in de omgeving als Sondrio, Treviglio, Cassano Magnago, Crema en Albino te bezoeken. Als u besluit tot een auto huren in Sesto San Giovanni, heeft u de mogelijkheid om in korte tijd zowel het beroemde voetbalstadion San Siro als de historische kerk en Dominicaanse klooster Santa Marie Delle Grazie te bewonderen. Dit godshuis staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en heeft muurschilderingen van het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci.

ALLE SIXT LOCATIES

Het gemak van een auto huren in Sesto San Giovanni

Voor autoverhuur in Sesto San Giovanni kunt u op twee locaties terecht aan de Via Libero Biagi. Beide locaties zijn zes dagen in de week geopend (zondags gesloten), maar onze service gaat zover dat u ook buiten de openingstijden van onze kantoren uw gehuurde auto, stationwagen, SUV, sportauto of cabrio kunt ophalen. Vele merken zijn te huur: Fiat, Opel, Mercedes, Lancia, Renault, Smart, Alfa Romeo. Wat u ook kiest, u krijgt altijd een nieuwe auto van maximaal een halfjaar oud mee. WA-verzekering en onbeperkt aantal kilometers zijn standaard inbegrepen, een navigatiesysteem bij sommige auto's ook. Maar anders kunt u dit eenvoudig bijboeken, net als een kinderzitje of een extra bestuurder. U bent nooit duur uit. Dankzij onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's, bent u verzekerd van een goedkope autoverhuur. Reserveer snel via onze website, telefonisch (+31(0)23 56 986 56) of via onze mobiele app.

BWM car villa spring
Bekijk meer Bekijk minder
couple driving road

Door onze autoverhuur in Sesto San Giovanni mist u geen hoogtepunt

Sesto ligt op slechts 6 kilometer van Milaan. Deze moderne stad is uitstekend bereikbaar, met drie luchthavens in de buurt. Linate Airport (LIN) is op 16 kilometer afstand het meest dichtbij gelegen vliegveld. Maar ook Il Caravaggio International Airport in Bergamo (BGY) en Milano Malpensia Airport in Milaan (MXP) liggen op respectievelijk 45 en 56 kilometer binnen rijbereik. Bezoek de Dom van Milaan of de bergen van Sacri Monte, Pizzo Cavregsco en Campo dei Fiori di Varese. Door een auto te huren bij onze autoverhuur in Sesto San Giovanni hoeft u geen enkel hoogtepunt tijdens uw verblijf in Noord-Italië te missen.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties