Tel Aviv Merkaz

Tel Aviv Merkaz AUTOVERHUUR

adres

Hamasger 9, 6777658 Tel Aviv

GDS-Code: TLV

Openingstijden

MA - DO:

08:00 - 17:00

VR:

08:00 - 12:00

ZO:

08:00 - 17:00

Vakanties:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Tel Aviv Merkaz

Wat maakt Tel Aviv Hayarkon Autoverhuur zo speciaal?

Handige locatie:

Je vindt de vestiging gemakkelijk tegenover het Tel Aviv strand.

Luxe auto’s:

Rijd in stijl door de stad met betaalbare luxe voertuigen.

Vriendelijke medewerkers:

Helpen je graag in het Engels aan jouw huurauto.

Blijf flexibel:

Kies voor later betalen en annuleer jouw boeking kosteloos.

Tel Aviv Hayarkon Autoverhuur

Met Tel Aviv Hayarkon Autoverhuur ben je klaar om de stad in comfort te bewonderen. Boek jouw gewenste huurauto vooraf via de app, website of telefonisch en wij zetten deze dan voor je klaar. Zo kan je bij aankomst dus meteen van de stad genieten. Kies uit de vele beschikbare voertuigcategorieën, zoals Economy, Sedan, Compact, Bestelbusje, Personenbusje, Cabrio, SUV en Luxe & Sportmodellen. Zie alle bezienswaardigheden zonder binnenstijds en boek ook een navigatiesysteem bij. Zo heb je namelijk de keuze uit vele andere boekbare extra’s en huur je een auto die aan jouw eisen voldoet.

Tel Aviv Hayarkon Autoverhuur

SIXT vestiging Tel Aviv Hayarkon Autoverhuur

Met de auto rijd je op de Ayalon snelweg ten zuiden naar afslag St. Herbert Samuel, sla linksaf bij het Operahuis. Op de hoek bij Herbert Samuel/Jordan street sla je linksaf naar Hayarkon street. Je vindt de vestiging dan aan je linkerkant op 122 Hayarkon street. De vestiging is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Neem de lijnen 4, 10, 13, 204 of 161. Stap bij halte Ben Yehuda street uit, loop naar Mapo street en sla dan rechtsaf bij Hayarkon street. Je huurauto breng je gemakkelijk weer terug bij de vestiging.

Ontdek Tel Aviv met jouw huurauto

In Tel Aviv geniet je niet alleen van het weer maar ook van de historische rijkdom. Geniet van de sfeervolle steegjes in Old Jaffa en ontdek de culltuur in het oude centrum van Tel Aviv. Met je huurauto rijd je gemakkelijk naar één van de bekendste meren in de wereld, de Dode Zee. Terug in de stad kan je ook veelal van street art genieten of slenter over de Carmel markt.