jerusalem city content
Jeruzalem

Auto huren in Jeruzalem: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Gaat u binnenkort naar Jeruzalem en wilt u niets van deze geweldige stad missen? Kies dan voor de service van autoverhuur SIXT. Met een huurauto komt u op de meest onverwachte plaatsen terecht en u bent niet gebonden aan tijd of plaats.

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Jeruzalem

Door een auto te huren maakt u van heel dichtbij kennis met de stad. Deze ontspannen manier van reizen zorgt ervoor dat u op plaatsen in de stad komt die u anders nooit ontdekt zou hebben. Daarbij kunt u met Sixt niet alleen goedkoop een auto huren in Jeruzalem, maar bent u ook verzekerd van een betrouwbaar voertuig. Onze auto's zijn gemiddeld namelijk nooit meer dan een halfjaar oud en worden goed onderhouden. Bent u niet bekend in de stad of haar omgeving? Dan is een navigatie eigenlijk onmisbaar.

jerusalem city content
Bekijk meer Bekijk minder
sights city country

De mooiste plaatsen in Jeruzalem

De Oude Stad van Jeruzalem staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Hier bevinden zich de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. De Al-Aqsamoskee ligt vlak naast de Rotskoepel en is alleen toegankelijk voor moslims. De Klaagmuur is vooral op vrijdagavond een bijzondere plaats. Dan wordt hier het begin van de sabbat gevierd door de joden. Er is een scheiding tussen het gedeelte voor de mannen en de vrouwen en vanaf het moment dat de sabbat begint, mag er ook niet meer over deze scheiding heen gekeken worden. Op sommige momenten wordt hier ook Bar Mitswa gevierd. De Heilige Grafkerk is de plaats waar Jezus begraven zou liggen. Het verhaal van Jezus speelt zich grotendeels in Jeruzalem af en er zijn dan ook veel plaatsen die naar Hem verwijzen. De Via Dolorosa is bijvoorbeeld de lijdensweg die Hij gelopen heeft met het kruis op zijn rug. De heuvel Golgotha waar Hij gekruisigd is, bestaat nog steeds. In de Graftuin hangt op de deur van het open graf een bordje met de tekst: 'He is not here, for he is risen'.

service city country

Met een auto van Sixt autoverhuur erop uit

Een huurauto uit Jeruzalem biedt u ook de gelegenheid om de omgeving te ontdekken. 32 km ten zuidwesten van Jeruzalem ligt het stadje Ben Shemesh. Hier vindt u een 4500 m2 grote druipsteengrot die bij toeval in 1968 werd ontdekt. Sinds 1978 is de grot verlicht en toegankelijk voor bezoekers. De druipsteengrot Soreq is ongeveer 25 miljoen jaar oud en wordt jaarlijks door honderdduizenden mensen bezocht. Vanaf de berg Herzl heeft u een mooi uitzicht over het dorpje En Kerem. Hier werd Johannes de Doper geboren en in het dorp zelf kunt u zich nog in een ver verleden wanen. Graag tot ziens bij onze autoverhuur in Jeruzalem!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties